Now Reading
Atsikratyk savo baimių – dalyvauk projekte „Aš (nebe)bijau!“

Atsikratyk savo baimių – dalyvauk projekte „Aš (nebe)bijau!“

Atsikratyk savo baimių – dalyvauk projekte „Aš (nebe)bijau!“

Laikas.lt

Sakoma, kad jeigu ne baimė, žmogus neišgyventų, bet mes manome, kad kai kurios baimės gyventi trukdo! Jeigu mūsų nuomonės sutampa ir Tu jauti, kad gali daugiau – nustebink save, mus ir išdrįsk susikauti su didžiausiomis savo baimėmis!

Tai padaryti galėsi jau lapkričio 30 d. dalyvaudamas projekte „Aš (nebe)bijau!“. Pusdienį praleisi klausydamas lektorių pasakojimų ir įžvalgų, o vėliau išgirstus patarimus bandysi pritaikyti praktinėse užduotyse. Joms įgyvendinti turėsi savaitę, o Tau jas padės įgyvendinti kiti komandos nariai su kuriais susipažinsi jau pirmojo susitikimo metu. Savo jausmus ir išgyvenimus galėsi išlieti tinklaraščio įrašuose. Po savaitės (gruodžio 7 d.) pristatysi, kas laimėjo dvikovoje – Tu ar baimė.

Tikimės, kad pasibaigus projektui Tu viešai kalbėsi puikiai ir neįsivaizduodamas, kad tavęs klauso klouno kostiumus vilkinti auditorija. Drąsiai užkalbinsi įdomų nepažįstamąjį ir nebijosi būti „balta varna“. Suprasi, kad klysdamas išmoksti daugiau ir entuziastingai paliksi savo saugumo zoną imdamasis kažko naujo.

Pranešėjai:

  • Paulius Dauparas („We are marketing“ kūrybos vadovas)
  • Nerijus Buivydas (VšĮ „Sėkmės mokykla“ direktorius)
  • Mantas Bartuševičius (studentas, dainininkas, renginių vedėjas)
  • Evelina Jauneikaitė (klininikės psichologijos magistrantė, LiPSA mokymų komandos narė)

Projektas skirtas 16 – 24m. Vilniaus jaunimui, o į jį pateks 20 dalyvių. Registracija vyksta iki lapkričio 28 d., 12:00. Atrinkti dalyviai bus informuoti asmeniškai, jiems atsiųsime darbotvarkę ir tikslią renginio vietą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Prisijaukink savo baimes! Registruokis www.dalyvauk.lt/projektas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top