Now Reading
Holivudo žvaigždės – intriguojančiame meilės trikampyje

Holivudo žvaigždės – intriguojančiame meilės trikampyje

Holivudo žvaigždės - intriguojančiame meilės trikampyje

Spalio 8-ąją Lietuvos kino teatruose įvyks intriguojanti pasaulinė kino premjera – debiutuos įtempto siužeto drama „Stounas“. Filme į pavojingą meilės trikampį įsisuka net trys ryškiausios Holivudo žvaigždės.

Trileryje „Stounas“ pagrindinis vaidmuo patikėtas dviejų „Oskarų“ nominantui Edwardui Nortonui. Filme jis atliks kalinčio žudiko Stouno, bet kokia kaina svajojančio apie laisvę, personažą. Lygiavertį pagrindinį vaidmenį juostoje turi ir legendinis aktorius Robertas De Niro, už ankstesnius savo darbus kine jau įvertintais net dviem „Oskarų“ statulėlėmis bei gausybe kitų apdovanojimų.

Nors dažniausiai Robertas De Niro įkūnija apsukrius ir pavojingus vyrukus, šįsyk jo personažas – į intrigų verpetą įpuolęs lygtinio paleidimo pareigūnas Džekas, pasidavęs silpnybei – moteriai.

Žavingiausią šio klastingo meilės trikampio dalyvę, Džeko suviliotoją ir Stouno žmoną įkūnija gražuolė aktorė ir modelis Milla Jovovich. Dar viena „Stouno“ komandos narių – „Auksinio gaublio“ savininkė, lietuviams puikiai pažįstama iš televizijos serialo „Šešios pėdos po žeme“ – aktorė Frances Conroy.

Žiūrovus prie kino ekranų prikaustys ne tik garsios aktorių pavardės, bet ir intriguojantis filmo siužetas. Pagrindiniai istorijos herojai, siekdami savų tikslų, įklimpsta į melo, klastos ir pražūtingos aistros liūną bei pavojingą meilės trikampį. Žūtbūtinės Stouno pastangos ištrūkti į laisvę, visiems šios istorijos dalyviams kainuos gerokai daugiau nei kas galėjo pagalvoti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Millos Jovovic, Roberto De Niro ir Edwardo Nortono aistros kino ekranuose – jau nuo spalio 8 d.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top