Now Reading
Festivalio „Sónar“ debiutas Stokholme – su Bonobo, James Holden, Paul Kalkbrenner ir kitais aktualiais vardais

Festivalio „Sónar“ debiutas Stokholme – su Bonobo, James Holden, Paul Kalkbrenner ir kitais aktualiais vardais

Festivalio „Sónar“ debiutas Stokholme – su Bonobo

Laikas.lt

Jau 20 metų kiekvieną birželį Barselonoje vykstantis vienas svarbiausių bei įtakingiausių elektroninės muzikos ir šiuolaikinio meno festivalių „Sónar“ priartėjo prie Lietuvos. Savo filialus Buenos Airėse, Seule, Osakoje, Los Andžele ir daugelyje kitų pasaulio miestų jau anksčiau įsteigę festivalio organizatoriai ateinančių metų vasario 14-15 dienomis pirmą kartą pakvies į „Sónar“ savaitgalį Stokholme.

Švediškoji ispanų festivalio versija sutaps su renginiu Reikjavike, kuriame „Sónar“ lankysis antrąkart – bendrai šis projektas pavadintas „Sónar Nordic“. Vasario viduryje Islandijos ir Švedijos sostinėse pasirodys per 90 atlikėjų, daugelis jų – abiejuose miestuose. Taip pat šiemet festivalio renginiai vyks Tokijuje, Meksike, Keiptaune ir, žinoma, Barselonoje. 

Jau patvirtinta, kad trijose „Sónar“ scenose Stokholmo Södermalm rajone esančiame konferencijų centre „Munchenbryggeriet“ gros Paul Kalkbrenner, Bonobo, Daphni, James Holden, Jon Hopkins, Evian Christ, Skudge, La Fleur bei vienos geriausių švedų didžėjų Johanna Knutsson ir Sandra Mosh. Daugiau vardų bus atskleista netrukus.

Prie „Sónar Stockholm“ programos prisijungs ir ilgamečiai festivalio partneriai „Red Bull Music Academy“, lapkritį Stokholmo gyventojus ir svečius pakvietę į itin sėkmingą savaitgalio renginį. Vasarį akademijos komanda bus atsakinga už antrą pagal didumą festivalio sceną, kurioje pristatys įdomiausius ir perspektyviausius „Red Bull Music Academy“ absolventus bei dėstytojus. 

Šiuo metu bilietai į festivalio renginius Stokholme kainuoja 102 eurus. Į Švedijos sostinę tiesiogiai iš Vilniaus skraido „Scandinavian Airlines“ lėktuvai, taip pat Stokholmą galima pasiekti „Air Baltic“ pagalba su persėdimu Rygoje.

Daugiau informacijos apie „Sónar Nordic“ savaitgalį Stokholme: http://sonarstockholm.com/en/2014

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Bilietai: http://billetto.se/sonarstockholm2014

 „Silence Family“ yra oficialus „Sónar Stockholm“ komunikacijos partneris Lietuvoje. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top