Now Reading
Meilės horoskopas 2014 metams

Meilės horoskopas 2014 metams

Meilės horoskopas 2014 metams

Astrologinė prognozė visiems Zodiako ženklams.

AVINAS

Pirmoje 2014 metų pusėje, avino ženklo atstovams Marso planeta žada aistrą, tačiau taip pat neišvengsite ir konfliktinių situacijų. Šioje pozicijoje Marsas paprastai užsibūna šešias ar septynias savaites, tačiau dabar tai bus retrogradinio judėjimo cikle, ir jame pasiliks beveik aštuonis mėnesius (2013 m. gruodžio 7-ąją – 2014 m. liepos 26-ąją). Jei jo ryšys su kitomis planetomis buvo geras, tada Marsas galėtų parodyti savo įsimylėjusią, užkariaujamą, iniciatyvią pusę ir atneštų beprotišką meilę. Deja, 2014 Marsas bus prieštaringuose ryšiuose su Jupiteriu, Uranu ir Plutonu, kurie pabrėžia jo sunkią, agresyvią pusę. Todėl patirsite daug pavojingų, įtemptų situacijų, konfliktų, galima agresija ar atskyrimas.

Būkite labai atsargus 2013 m. gruodžio 22-ąją – 2014 m. sausio 31-ąją ir kovo 1-ąją – 2014 m. gegužės 20-ąją . Balandis- vienas sudėtingiausių metų mėnuo. Jums reikės daug kantrybės, apdairumo ir diplomatijos, kad palaikytumėte gerus santykius tiek su aplinkiniais, tiek su mylimuoju. Laimei, 2014 metų vasarą, liepos mėnesį situacija ims gerėti. Į jūsų gyvenimą atkeliaus daugiau meilės, energijos, entuziazmo, laimės ir teigiamų perspektyvų, pakeisiančių gyvenimą.

JAUTIS

2014 metais, taip pat kaip praėjusiais, Saturnas puoselės jūsų brandą ir kantrybę. Dažnai pakliūsite į keblias situacijas, todėl būkite kaip galima apdairesni ir pasisaugokite.Taip pat kai kurias atvejais Saturno planeta gali atnešti vienatvės jausmą, tačiau nenusiminkite, prisiminkite, kad turite būrį jus mylinčių draugų ir artimųjų. Kartais gali tekti rinktis iš dviejų pasiūlymo variantų, prieš tai sudėliokite kiekvieno pliusus ir minusus, tik tokiu atveju gebėsite priimti tinkamą sprendimą. Tokios situacijos neleidžia jums būti nuneštiems, lengvabūdžio romantikos vėjo gūsio ir nepamesti galvos. Pirmoje 2014 metų dalyje patartina mokytis naujų dalykų, galbūt išmokti užsienio kalbą, nes tuo metu labai gerai pasisavinsite informaciją. Taip pat stenkitės kuo daugiau bendrauti, nepamirškite draugų. Palankus metas keliauti, todėl nieko nelaukdami su mylimuoju planuokite romantišką išvyką. Iki 2014 metų liepos gali tekti apsilankyti ligoninėje arba kitoje įstaigoje (kariuomenė, policija ir t.t), kuri pasižymi griežtu aplinkos reguliavimu. Rugpjūtis ir pirma 2014 metų. rugsėjo dalis gali būti būti kupini aistros, tačiau taip pat gali priversti priimti atsakingus ir radikalius sprendimus meilės srityje.

DVYNIAI

2014 metai bus kupini erotikos ir meilės. Šis laikotarpis tęsis neįtikėtinai ilgai, beveik aštuonis mėnesius (2013 m. gruodžio 7-ąją – 2014 m. liepos 25-ąją). Pirma ateinančių metų dalis bus kupina sentimentalaus entuziazmo ir jutiminio geismo. Sakoma, kad Dvyniai tai proto ir išminties ženklas. Kai kurie Dvynių žmonės iš naujo pradės savo seksualinį gyvenimą, kiti beprotiškai įsimylės ar veiks nelogiškai vardan meilės, kiti bus patraukti į uždraustą vaisių, kurį jie iš nevilties norės pasilikti, nesvarbu kiek tai kainuos jiems. Šis periodas bus aistringas, gyvas, dinamiškas, pilnas įvykių. Nuostaba ir situacijų pasikeitimai neaplenks jūsų, dėl Marso ir Urano opozicijos. Todėl galimas pernelyg jautrus reagavimas į įvykius. Taip pat galimi nedideli nusivylimai ir sunkumai.Todėl būkite apdairūs, ypač sausio mėnesį. Vasarą gali užklupti nežymūs finansiniai rūpesčiai, tačiau nesijaudinkite, jie greit išsispręs ir nesukels daug problemų. Vasarą galimos tolimos išvykos į užsienio kraštus.

VĖŽYS

Iki 2014 metų liepos ženklą stipriai valdys emocijos. Galimos naujos, žavingos pažintys, tačiau jos nebus rožėmis klotos, pareikalaus ryžto ir kantrybės. Jei sukursite tvirtus, pasitikėjimu ir pagarba grįstus santykius, tai viskas klostysis kuo puikiausiai, be jokių didelių pastangų. Tačiau jei nuspręsite pagudrauti ir nebūsite atviras su partneriu, viskas gali baigtis ne taip džiuginančiai. Ateinančiais metais vertėtų labiau pasirūpinti savo sveikata, gali nusilpti imunitetas arba įsismarkauti užklupusi liga. Todėl pradėkite sveikiau maitintis, sportuoti arba bent jau vartoti maisto papildus.Vėžiams, turintiems antrąsias puses, nauji metai žada džiugias permainas meilės srityje. Galimos sužadėtuvės ar net šeimos pagausėjimas.

LIŪTAS

Pirma 2014 metų dalis bus ganėtinai taiki. Saturnas, Leo porų namo vadovas, suformuos harmoningą trikampį su romantišku Neptūnu ir laimingu Jupiteriu. Situacija bus stabili, šeimyninis gyvenimas klostysis puikiai, bus paremtas susitarimu, vertybių puoselėjimu. Tai bus privatumo laikas, kai atrodys, jūs daugiau domėsitės jautria, emocionalia santykių puse , o ne fizine. Taip pat tikėtina, kad darbas ar kitos pareigos užvaldys jūsų gyvenimą ir sentimentus teks palikti nuošalėje. Pavyzdžiui, 2014 m. Sausio-vasario mėnesiais, gali tekti su kolega suvienyti jėgas ir darbovietėje atlikti svarbias pareigas. 2014 metų kovą nebebūsite užsidaręs savyje ir slapčiausias širdies kerteles atversite kitiem. Atėjus vasarai norėsis labiau susikoncentruoti į save, savo gyvenimą, ilgėsitės nuotykių, laisvės ir plačių horizontų. Rugpjūtį seksualinis instinktas grįš į jūsų ženklą, todėl šis mėnuo žada šilumą, nepamirštamus meilės nuotykius. Tačiau taip pat šį mėnesį vertėtų būti atsargesniems, pasaugoti save ir artimuosius, namai, šeima, tėvai gali būti visų problemų priežastimi.

MERGELĖ

Bendros astrologinės 2014 metų tendencijos žada harmoningą proto ir komunikacijos tarpusavio ryšį. Įsiliesite į protingų žmonių draugiją, kuri bus susižavėjusi jūsų mąstymu. Sumanymai ir mintys bus itin įkvepiantys tiek jus, tiek aplinkinius. Neptūnas, esantis Mergelės ženkle, suteiks jums romantišką požiūrį į supantį pasaulį porų name, būsite svajingas, todėl kiti gali susidaryti neteisingą požiūrį apie jus. Darbe nusimato daug įvykių, susijusių su kolektyvu, galimos išvykos į konferencijas, bendradarbiavimas su užsienyje esančiais partneriais. Pirmoje metų pusėje galimi finansiniai rūpesčiai, tačiau jie netrukus išsispręs. Mergelės ženkle būsiantis Naujasis mėnulis prognozuoja meile ir laime grįstus tarpusavio santykius. Kitaip tariant, balandis-liepos mėnesiai tai jūsų žydėjimo metas. Tačiau atsargiai, mylimojo išdavystė gali jus stipriai nuvilti.

SVARSTYKLĖS

Ateinantys metai kupini pasikeitimų asmeniniuose santykiuose. Norint sėkmingai užbaigti šį etapą jums prireiks geranoriškumo ir įžvalgumo. Šias savybes puoselėkite su kaupu, nes Uranas, esantis Svarstyklių ženkle žada įtemptų situacijų metą. Ilgas Marso planetos buvimas Svarstyklių ženkle, nuo 2013 m. gruodžio 7-osios ir 2014 m. liepos 26-osios gali įtakoti asmeninį poros gyvenimą. Nors Marsas žinomas kaip meilės planeta, kuri turėtų padidinti jūsų seksualumą, iniciatyvą, įnešti aistros į gyvenimą, tačiau galite sulaukti priešingų rezultatų. Planeta bus linkusi neigiamą savo pusę, kupiną agresijos ir pykčio. Sudėtingiausi periodai bus sausis, ypač kovas, balandis ir pirmos dvi 2014 m. gegužės savaitės. 2014 m. liepą, įtampa išsklaidys, tarytum jos niekada ir nebuvo, santykiuose vyraus harmonija. Ruduo pažadės laimingus santykius poros gyvenime. Todėl nepabūkite, neišsigąskite didelių sunkumų, stenkitės išsaugoti santykius ir viskas susitvarkys.

SKORPIONAS

Romantiškasis, kupinas vilčių Neptūnas, neapleis Skorpiono ženklo ir ateinančiais metais. Tačiau po šia planeta gimusi meilė gali būti dviprasmiška, sukelti daug klausimų ir abejonių. Šais metais pasistenkite daugiau kalbėti apie save, o neatlikti klausytojo vaidmenį. Išsakykite visas jus kankinančias abejones ar pamąstymus. Taip pat galite su partneriu aptarti tam tikras jūsų gyvenimo kartu sąlygas, galbūt nuspręsite ką nors pakeisti. Ateinančių metų žiemos paskutiniais, pavasario pirmaisiais mėnesiais galimos kelionės į užsienį, tikėtina, jog darbo reikalais. Iki šiol širdyje glūdėję nusivylimai pranyks ir galėsite lengviau atsikvėpti. Atmosfera dar labiau atsipalaiduos 2014 m. balandį, kuris bus labai romantiškas mėnuo. Birželis, rugpjūtis, spalis ir pirmos lapkričio savaitės bus kupini harmonijos ir asmeninių pasiekimų metas. Kiti likę metų mėnesiai bus neutralūs, gyvenimas tekės įprasta vaga.

ŠAULYS

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ateinantys metai žada problemas asmeniniuose santykiuose, tai gali būti susieją su vaikais, esamu arba būsimu nėštumu bei seksualumo jausmu. Kadangi jūs mėgstate stiprias emocijas, gerą optimizmo jausmą, todėl užklupusios problemos jūsų neišgąsdins ir noriai, su šypsenai veide stengsitės jas spręsti. Galimi nesusipratimai su mylimuoju, visa tai atneš reikšmingu įvykius tolesniems jūsų santykiams. Kaip klostysis įvykiai, teigiama ar neigiama linkme, priklausys tik nuo jūsų abiejų. Nors metų pradžia nežada rožėmis kloto kelio, tačiau nuo liepos mėnesio visas jūsų gyvenimas klostysis harmoningai ir taikiai.

OŽIARAGIS

Pirmą ateinančių metų pusę santykiai turbūt bus svarbiausias aspektas jūsų gyvenime. Kelsite sau daug tikslų ir reikalavimų, tačiau tik nuo jūsų priklausys ar jie bus įvykdyti ar liks nuošalėje. Jeigu stenkitės į viską žvelgti su šypsena, jus lydės sėkmė, bus atviri visi keliai. Tačiau jei nuspręsite į pasaulį žvelgti pesimizmo kupinomis akimis, tik padarysite sau meškos paslaugą. Jupiterio planeta lydinti šį zodiako ženklą labai mėgsta laisvę. Be abejonės jūs taip pat, todėl jei tik partneris norės jus šiek tiek suvaržyti, jausitės uždusintas, užspaustas į kampą ir stengsitės sulaužyti visus jus saistančias grandines. Dėl to galimi pasikeitimai asmeniniuose santykiuose, galbūt net išdrįsite nutraukti ilgalaikius meilės ryšius. Tačiau atminkite, išlikite ramus, diplomatiškas, geranoriškas ir nesirinkite lengviausio kelio. Lengviausia- ne visada geriausiai. Laimę pasieks tik tie, kurie sugebės išlaukti, leis nurimti aistroms ir spręs problemas racionaliai, o ne stengsis nuo jų pasprukti. Ateinančių metų rudenį galimas finansinis pakilimas, dirbsite geriau apmokamą darbą, o galbūt net laimėsite loterijoje.

VANDENIS

2014 metai gali būti labai romantiški, tačiau ne metų pradžioje. Gali apnikti liūdnos mintys, dėl kurių jausitės vienišas, nusivylęs ir užsisklendęs savyje. Taip pat gali išaiškėti ilgai slėptos paslaptys, tikėtina, jog slaptas meilės romanas, apie kurį niekam nedrįsote prasitarti. Saugokitės, jei nepaviešinti ryšiai yra susiję su darbu, studijomis, nes per neapdairumą galite sužlugdyti stulbinančias karjeros galimybes. Nu 2014 metų liepos prasideda jūsų laikas, truksiantis net dvylika mėnesių. Šis periodas palankus klestintiems santykiams puoselėti. Taip pat sulauksite pasisekimo darbe, naujų pasiūlymų ir galimybių. Todėl nieko nelaukite iš išnaudokite visas pasitaikančias galimybes, o po to gali būti per vėlu.

ŽUVYS

Romantiką garantuos Neptūnas, esantis Žuvų ženkle. Būsite svajingas, gerai nusiteikęs, duosite kelią fantazijai ir vaizduotei. Pirmoje 2014 dalyje, sentimentalūs troškimai gali užimti lyderio pozicijas, kuriuos valdo Jupiterio planeta.Taip pat jis paskolins jums drąsą ir entuziazmą, privers labiau pasitikėti savimi, o būtent pasitikėjimo žuvims kartais labai trūksta. Jei jūs jau esate įsipareigojęs ir turite mylimą žmogų, patirsite naujų išgyvenimų ir sensacijų intymiame gyvenime. Jupiteris padidins ne tiktai jūsų geidulingumą, bet taip pat ir jūsų vaisingumą, todėl ateinančiais metais galimas ir vaikelio gimimas. Ateinančiais metais patariama labiau įsitraukti į organizacinę veiklą, dalyvauti konferencijose, renginiuose, draugų susibūrimuose. Jei esate vienišas tuo labiau neatsisakykite išvykų, galimybės pabūti su žmonėmis, pakeisti aplinką. Būtent naujoje vietoje gali užsimegzti šilta romantiška draugystė.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top