Now Reading
Pūvantys gyvi žmonės arba siaubinga narkotikų žala (foto, N-18)

Pūvantys gyvi žmonės arba siaubinga narkotikų žala (foto, N-18)

Pūvantys gyvi žmonės arba siaubinga narkotikų žala (foto

Laikas.lt
Parengta pgl. Huffingtonpost.com

„Krokodilas“ – kone baisiausias narkotikas pasaulyje, savo daroma žala žmogui pralenkiantis net heroiną. Neseniai Meksikoje gydytojams buvo pristatyta mergina su pūvančiais lytiniais organais. Plėštinės žaizdos genitalijose, pasak jos, atsirado būtent nuo šio mėsėdžiu praminto narkotiko. Iki siaubingos infekcijos ji du mėnesius leidosi „krokodilą“ – kodeino tablečių ir buitinės chemijos mišinį, kurio ji įsigydavo tiesiog gatvėje.

„Krokodilas“ yra žymiai pigiau ir stipriau už heroiną, tačiau išsigydyti fizinės priklausomybės nuo šio siaubingo narkotiko, galima sakyti, neįmanoma. Pradeda nykti žmogaus kaulai, pūti vidaus organai, kūno dalys, ką , žinoma, lydi siaubingi skausmai. Ilgiausiai žmogus, vartojantis šiuos intraveninius narkotikus, gali ištempti 2—3 metus.

„Krokodilo“ atsiradimas siejamas su Rusija, kur prieš porą metų buvo užfiksuotas maždaug milijonas jį vartojančių žmonių. Meksikoje prieš minėtos merginos atvejį, paskutinis buvo 2004 metais.

Dar vienas narkotikas, siaubingai niokojantis žmogaus kūną – metamfetaminas. Pažiūrėkite, kuo per kelerius metų virsta jį vartojantys žmonės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Taip pat skaitykite: Narkotikų žala: veidai prieš ir po (foto) ir Metamfetamino pasekmės: sugriautas „America’s Next Top Model“ dalyvės gyvenimas

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top