Now Reading
Ispanijoje cirko tigras pasirodymo metu kibo prižiūrėtojui į kaklą

Ispanijoje cirko tigras pasirodymo metu kibo prižiūrėtojui į kaklą

Ispanijoje cirko tigras pasirodymo metu kibo prižiūrėtojui į kaklą

Grynas.lt

Ispanijos žiniasklaida praneša, jog „Gottani“ cirke, rengusiame pasirodymus šalies sostinėje Madride, praėjusį penktadienį šešerių metų tigras užpuolė dresuotoją.

Plėšrūnas arenoje stebint tūkstančiams žiūrovų apdraskė vieną iš cirko savininkų Denny Gottani.
Kaip praneša portalas huffingtonpost.com, tigras įsikando 35-erių meto prižiūrėtojo kaklą iš nugaros.

Tokioje pozicijoje vyrui buvo itin sunku jį pasiekti, tramdytojas mėgino gyvūną numušti lazda. Netrukus įsikišo kitas cirko darbuotojas ir ėmė brutaliai daužyti žvėrį lazda. Tik tuomet tigras paleido prižiūrėtoją.
Pranešama, jog gyvybiškai svarbūs prižiūrėtojo organai nebuvo pažeisti, jis pats išėjo iš arenos.
Vis dėlto, Denny turėjo daugybinių žaizdų galvoje, nugaroje ir ant kojų.

Dievagojasi niekad nemušęs tigrų

Nors Madrido medicinos įstaiga praneša, jog prižiūrėtojas nepatyrė gyvybei pavojingų sužalojimų, jis vis dar gydomas ligoninėje, nes medikai įtaria, jog gali pasireikšti infekcija.

D. Gottani mama pasirodymo metu sėdėjo tarp žiūrovų. Medikų pagalbos prireikė ir jai, nes moterį ištiko nervų priepuolis.

Huffingtonpost.com primena, jog nors Madrido cirko žiūrovai patyrė šoką, šiais metais Meksikoje įvykęs panašus atvejis baigėsi dar tragiškiau: cirko dresuotojas buvo užpultas tigro ir mirtinai sukandžiotas.
Ispanijos naujienų portalas elmundo.es praneša, jog prižiūrėtoją užpuolė vienas iš keturių arenoje tuo metu buvusių tigrų, o Dennis Gottani su didžiosiomis katėmis dirba nuo 18 metų ir niekuomet prieš tai nėra jų plakęs rimbu ar mušęs.

Dalis žiūrovų net nesuprato, kas įvyko

Portalas taip pat pakalbino vieną iš cirko žiūrovų. Jo teigimu, trys tigrai žaidė ir klausė prižiūrėtojo, o vienas iš jų dalį pasirodymo praleido ramiai. Pasibaigus numeriui prižiūrėtojas paragino tigrus išeiti iš arenos. Tačiau vienas jų nepakluso. Tuomet D. Gottani pasiėmė gabalą mėsos, norėdamas
tokiu būdu paraginti tigrą paklusti, tačiau žvėris, užuot griebęs gardų kąsnelį, atsistojo ant užpakalinių kojų ir griebė prižiūrėtoją.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Žiūrovo teigimu, į areną staigiai pradėti leisti dūmai, o prižiūrėtojas po atakos išėjo iš jos pats. Todėl dalis žiūrovų net nesuprato, kad agresija nebuvo tigrų pasirodymo dalis.

Cirkas dar veiks iki gruodžio 15 -os dienos, Alucho (Madrido rajonas) majoro Carloso Aiaso didžiajame parke.

Šešerių metų tigras niekuomet prieš tai nebuvo užpuolęs jokio žmogaus. Kol kas jis laikomas užrakintas cirko narve, tačiau daugiau pasirodymuose nedalyvaus, bus užmigdytas.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top