Now Reading
Net ir peršalęs Eltonas Johnas Lietuvoje demonstravo profesionalumą bei pagarbą publikai

Net ir peršalęs Eltonas Johnas Lietuvoje demonstravo profesionalumą bei pagarbą publikai

Net ir peršalęs Eltonas Johnas Lietuvoje demonstravo profesionalumą bei pagarbą publikai

Eglė Kirliaukaitė
Laikas.lt

„Atsiprašau, bet esu baisiai peršalęs. Jei nepavyks pabaigti programos, prižadu dar kartą čia sugrįžti, kad išgirstumėte tikrąjį mano balsą“, – vakar Kauno „Žalgirio“ arenoje susirinkusių melomanų atsiprašė čia koncertavęs seras Eltonas Johnas.

Jau trečiąjį kartą Lietuvoje viešėjęs pasaulinio garso atlikėjęs, nepaisant nelaiku užklupusios ligos bei gana garbaus amžiaus, scenoje sukūrė beveik trijų valandų muzikinį šou, vertą kiekvieno žiūrovų už bilietus mokėto lito.

66-erių metų atlikėjo koncertą pradėjo violončelininkų duetas iš Kroatijos „2 Cellos”, po keletos kūrinių 11 tūkstančių arenos svečių dėmesį perleidę Didžiosios Britanijos mega žvaigždei. Žėrinčiu kostiumu su ant nugaros išsiuvinėtais inicialais bei savo firmine įvaizdžio detale – spalvingais akiniais – pasipuošęs E. Johnas su publika pasisveikino tik atlikęs Princesei Dianai skirtą kūrinį „Candle in the Wind“.  Vėliau jo talento gerbėjai buvo džiuginami dainomis iš naujo, rudenį išleisto albumo „The Diving Board“ bei tokiais hitais kaip „Sorry Seems To Be The Hardest Word“, „Your Song“, „Rocket Man“ ar „Goodbye Yellow Brick Road”.

Beveik visą koncertą santūriai savo vietose sėdėję žiūrovai, programos pabaigoje pakilo iš savo vietų ir palinguoti bei patrypti nuėjo prie scenos. Savo ruožtu, matyt, dėl metų naštos ir peršalimo, gana sunkiai vaikščiojęs bei daugiausiai laiko prie fortepijono sedėjęs atlikėjęs ne tik pakilo padėkoti publikai, bet ir žaismingai užsliuogė ant instrumento. Šiltai su Lietuvos publika bendravęs muzikantas ne tik sudaužė rankomis su pirmosiose eilėse stovinčiais gerbėjais, bet ir mielai dalino autografus bei priėmė jam skirtas gėles.

Pastebėtina, jog seras pateisino visų susirinkusių lūkesčius ir iš savo pasirodymo išspaudė 100 procentų, taip pademonstruodamas savo profesionalumą bei pagarbą žiūrovams (ko kartais negalima pasakyti apie kai kurias kitas Rytų Europoje koncertuojančias pasaulines muzikos žvaigždes).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Visiems palinkėjęs puikių švenčių, E. Johnas tuoj po koncerto išskubėjo į Kauno oro uostą, iš kurio privačiu lėktuvu paliko mūsų šalį, tapusią paskutine stotele jo naujausiame koncertiniame ture.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top