Now Reading
Moteris padovanojo nepamirštamą dovaną savo šeimai… praėjus dviem metams po mirties!

Moteris padovanojo nepamirštamą dovaną savo šeimai… praėjus dviem metams po mirties!

Moteris padovanojo nepamirštamą dovaną savo šeimai... praėjus dviem metams po mirties!

Laikas.lt
Pagal Buzzfeed.com

Brenda Schmitz, mylinti bei mylima žmona bei keturių berniukų mama, 2011 metų rugsėjį mirė nuo vėžio. Paskutinį savo gyvenimo mėnesį moteris parašė laišką radijo stočiai „Star“ ir jį perdavė saugoti savo draugei iki tol, kol jos vyras Davidas dar kartą įsimylės.

Kiekvienais metais ši radijo stotis kviečia klausytojus dalintis savo norais ir per Kalėdas keletą jų išpildo. Įsivaizduokite, kaip nustebo Brendos vyras, sužinojęs, jog radijo stotis gavo laišką iš jo mirusios žmonos!

„Kai jūs skaitysite šį laišką, aš jau būsiu pralaimėjusi savo kovą su vėžiu. Paparašiau savo draugės, kad jums jį atsiųstų tuomet, kai mano mylimas vyras Davidas vėl sutiks kažką, su kuo norės dalintis savo gyvenimu“, – rašė B. Schmitz.

Pirmasis Brendos noras buvo palepinti naują jos vyro meilę: „Būdama visų šių berniukų pamote, ji to nusipelnė! Priverskite ją nusišypsoti ir suprasti, kad aš labai vertinu jos pastangas. Ačiū, myliu tave, kad ir kas tu esi.“

B. Schmitz taip pat prašė „magiškos kelionės“ savo šeimai bei gėrimų, maisto ir linksmybių kupino vakaro ją gydžiusiems medikams iš „Mercy Medical Hospital“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Kalėdinių norų programą vykdome daugiau nei 20 metų, tačiau niekada negavome panašaus laiško“, – sakė radijo stoties, padovanojusios šeimai kelionę į Disneilendą, vadybininkas Scottas Allenas.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top