Now Reading
Kaip atrodo žmogus, kuris nesiprausė 60 metų ir rūko gyvūnų išmatas? (foto)

Kaip atrodo žmogus, kuris nesiprausė 60 metų ir rūko gyvūnų išmatas? (foto)

Kaip atrodo žmogus

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

Irane gyvenantis Amou Haji šiuo metu yra vienišas. Jo širdis atvira meilei. Tik moteris, pasiryžusi užkariauti šio vyro širdį, turėtų susitaikyti su keletu jo keistenybių. Amou Haji maždaug 60 metų ne tik kad nesinaudojo vonios kambariu, bet net ir rankų nesiplovė. Jam atrodo, kad švarūs žmonės dažniau serga, o dabar savo sveikata jis nė kiek nesiskundžia. Keista, nes mėgiamiausias jo patiekalas – sugedusi dygliakiaulės mėsa. Taigi ir virtuvėje jo antroji pusė turėtų šiek tiek pakoreguoti gaminimo įpročius. 

Atsipalaiduoti šis keistuolis mėgsta rūkydamas pypkę, kuri kimšta visai ne tabaku, o sudžiuvusiomis gyvūnų išmatomis. Jau pakankamai bloga? A. Haji miega duobėje, primenančioje kapą.

Pasak šio vyro, necivilizuotu atsiskyrėliu jis tapo po skausmingų jaunystės išgyvenimų. Dabar jam 80 metų ir jis tiesiog antipatiškas švarai. Kaip jau minėta, jis valgo dvėselieną ir geria vandenį iš surūdijusio riebaluoto indo.

Tačiau nesusidarykite įspūdžio, kad šis vyrukas visai nesirūpina savo išvaizda. Pavyzdžiui, kai jam atauga plaukai, jis juos tiesiog nusidegina. Vilki jis, žinoma, skudurais, o žiemą šildosi kareivišku šalmu. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Antrasis po A. Haji ilgiausiai nesipraususių žmonių sąraše – indas Kailash Singh, kurio kūnas nematė vandens 38 metus. Įdomu, kelintas būtų Vilniaus gatvėje vaikštantis benamis, žinomas Dredo vardu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top