Now Reading
Retušavimo gudrybės: akyse neatpažįstamai pasikeitusi dainuojanti mergina (foto, video)

Retušavimo gudrybės: akyse neatpažįstamai pasikeitusi dainuojanti mergina (foto, video)

Retušavimo gudrybės: akyse neatpažįstamai pasikeitusi dainuojanti mergina (foto

Laikas.lt

Drąsus ir šokiruojantis dainininkės iš Vengrijos akibrokštas parodė, kaip šou pasaulyje kuriami grožio idealai. Mergina pasivadinusi Boggie filmuojama atliekanti dainą „Nouveau Parfum“, o jos išvaizda stebuklingojo „Photoshop’o“ pagalba keičiasi akyse.

Boggie kūrinį pradeda be makiažo, netvarkytais plaukais, o baigia tarsi tik ką būtų nuo grimuotojos kedės. Nors merginos viso vaizdo klipo metu niekas nelietė. Priešingai nei jos atvaizdą kompiuterio ekrane, kuris tobulai padailintas, galima sakyti, pelės žymeklio pagalba.

Ne tik išlyginta, paskaistinta oda, sukurtas makiažas ir šukuosena, pakeisti drabužiai, bet ir akių spalva bei forma, veido simetrija, dantų baltumas ir pan. Stebint šią transformaciją apima siaubas, kokią įtaką žmonėms turi grožio etalonai, į kuriuos jie lygiuojasi, nesuvokdami, kad tikrovėje jų siekiamybės net neegzistuoja.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Mergina prancūzų kalba dainuoja apie tai, kad niekas, jokios grožio priemonės negali pakeisti jos, sukurti naują tapatybę, kas būtent vaizdo klipe ir vyksta. Šis filmukas netruko virsti virusiniu, atskleidžiančiu tikrąjį mados ir šou pasaulio veidą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top