Now Reading
Tragiškos pasekmės: jamaikietis išsitatuiravo akies obuolį (foto)

Tragiškos pasekmės: jamaikietis išsitatuiravo akies obuolį (foto)

Tragiškos pasekmės: jamaikietis išsitatuiravo akies obuolį (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Noisey.vice.com

Visi žinome, kad akys labai jautrus organas, kurį rekomenduojama iš karto plautį vandeniu ar net kreiptis į medikus, jei kas netyčia į jį patenka. Tačiau, pasirodo, esti ir tokių, kurie į tokius patarimus nereaguoja. Štai muzikantas iš Jamaikos Mace’as sugalvojo išsitatuiruoti savo akies obuolį. Kas vaikinui pasibaigė kone apakimu.

Mace’as pasiekė kito Dancehall muzikos atlikėjo vardu Alkaline’as pavydžiu, kuris praeitą pavasarį pasirodė juodomis lyg anglis akimis. Tačiau, kaip vėliau, paaiškėjo tai buvo tik pokštas. Paaiškėjo tada, kai Mace’as, ištvėręs beprotišką skausmą, suprato, kad su viena akimi turbūt niekada nebematys.

Tatuiruotės ir jamakietiškasis Dancehall’as neatsiejama, tačiau kai kurie trokšdami dėmesio ir stengdamiesi bet kokiomis priemonėmis išgarsėti nueina per toli.

Žinoma, akių tatuiruotės nėra naujas dalykas. Kaip sako tatuiruočių meistras iš Londono, akies tatuiruotė yra paprasčiausia injekcija, kurios metu suleidžiami pasirinktos spalvos dažai, vėliau nudažantys visą obuolį. Pasak jo, yra žmonių, kurie nuolatos tai daro ir jei kreipiesi į specialistą, jokio neigiamo poveikio nepajusi. Akivaizdu, kad nei Mace’as, nei jam talkinęs bičiulis nežinojo, ką darantys. Iškarto po, pavadinkime, procedūros vaikinas kreipėsi į medikus dėl didžiulio skausmo ir akies uždegimo. Gydytojų prognozės, kaip jau minėjome, nieko gero Mace’ui nežada.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Skaudi, bet pamoka, kad ne visada reikia tikėti tuo, ką pamatai „Youtube“, arba, kad ne viskas, kas madinga, privalo būti išbandyta savu kailiu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top