Now Reading
Iššifruoti dažniausi erotiniai sapnai

Iššifruoti dažniausi erotiniai sapnai

Iššifruoti dažniausi erotiniai sapnai

Ar kada nors sapnavote, kaip karštai mėgaujatės intymumu su kitu vyru ar moterimi? Jei taip, nesijaudinkite – tai dar nereiškia, jog norite būti neištikimi. Dažniausiai sapnuose pasirodantys asmenys byloja apie tai, kas dedasi giliai jūsų psichikoje, pasąmonėje.

„Jei atidžiau pažvelgsime, pastebėsime, jog iš sapnų galime nemažai pasimokyti. Galbūt mūsų gyvenime kažko trūksta, galbūt santykiuose egzistuoja problema, apie kurią vengiame galvoti“,- sako santuokos terapeutė ir knygos „A short guide to a happy Marriage” (Trumpas laimingos santuokos gidas) autorė Sharon Gilchrest O’Neill.

Kviečiame susipažinti su dažniausiai pasitaikančiais erotiniais sapnais ir tuo, ką jie iš tiesų reiškia.

Seksas su viršininku: ar mane iš tiesų žavi tokie pamišę vyrai, ar tiesiog per dažnai jį matau?

Vien tai, kad sapnuojate, kaip biuro kampe mylitės su viršininku, dar nereiškia, jog taip ir norite padaryti. „Toks sapnas greičiau rodo jūsų poreikį būti įvertintais, užsispyrimo, autoritetingumo troškimą.“,- pasakoja sapnų ekspertė.

Seksas su kolega – taip pat dažnai pasitaikantis sapnas. „Daugybė sapnų poruoja mus su žmonėmis, kurių realiame gyvenime vengiame, tad nesirūpinkite, jei jūsų fantazijose atsiras nemėgiamas keistuolis ar menkai pažįstamas senukas. Gali būti, kad kažko tam žmogui pavydite, trokštate kažko, ką jie turi. Ko gero, kiekvienas kartais pavydi kolegoms sėkmės ar sugebėjimų…“,- sako sapnų ekspertė.

Seksas su buvusiuoju: sakiau – daugiau niekada, galbūt klydau?

Seksas su buvusiu partneriu gali būti tiesiog jūsų smegenų bandymas išlaisvinti emocijas, ypač – jei skyrybos buvo pakankamai skausmingos. Taip pat tai gali byloti apie esamų santykių problemas. „Buvęs partneris sapnuose dažnai pasirodo tada, kai esama draugystė tampa rutiniška“,- teigia ekspertė.

Seksas su keistu nepažįstamuoju: nejaugi tai mane tikrai žavi?

Prieš peržengdami terapeuto duris turėtumėte žinoti, kad iš tiesų tas keistas žmogus sapnuose… tai jūs.

Galbūt neseniai darėte kažką, kas pareikalavo nemažai drąsos, stiprybės ar įžūlumo? Tuomet tai tik įrodymas, jog didžiuojatės savo pasiekimais.

Jei nepažįstamasis jūsų sapne – garsenybė, ar tikrai manote, jog turite analizuoti sekso su Johnny Deppu priežastis? Kaip bebūtų, jei tas įžymus žmogus realiame gyvenime jums nepatrauklus, nežavintis – galbūt jis turi kitų savybių (jis ar jo personažai), kuriomis žavitės? Paklauskite savęs, galbūt tame asmenyje atpažįstate save?

Ribas peržengiantis seksas: juk jis mano geriausios draugės vyras!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jūs niekada nedrįstumėte taip pasielgti. Tačiau kodėl tai sapnuojate? Galbūt tiesiog draugės vyras turi keletą jus žavinčių savybių, kurias norėtumėte, jog turėtų jūsų partneris. „Galbūt sapne esantis partneris labai atidus ar pasižymi kažkuo, kas ne itin sekasi jūsų vyrui“,- sako ekspertė. Neignoruokite to, stenkitės suprasti, ko jums reikia, leiskite vyrui tai žinoti.

Seksas su tos pačios lyties atstove: ar aš biseksuali?

„Ko gero, nėra ko nerimauti.“,- sako ekspertė. Dažniausiai tokie sapnai reiškia tiesiog pasididžiavimą savo moteriškumu. Taip pat sekso su kita dailiosios lyties atstove sapnai būdingi nėštumo laiku, kai kūne vyksta daugybė pokyčių. Jei jus aplankė toks sapnas, visų pirma pagalvokite, ką vakar veikėte. Galbūt buvote moterų draugijoje, susidūrėte su moteriškumo išbandymais, pasiekimais (slaugėte sergantį vaiką, lankėte pagimdžiusią draugę ir pan.)? Šiaip ar taip, nesijaudinkite ir nepriimkite sapno rimtai: asmuo, kurį sapnavote simbolizuoja išgyvenimus, pokyčius. „Galbūt tokie sapnai rodo, ko jums gyvenime trūksta. Seksas dažnai simbolizuoja savybes, kokių trokštate.“,- teigia ekspertė.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top