Now Reading
Kovo mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Kovo mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Kovo mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Alfa.lt

Pavasario pradžioje pasitaisys žmonių nuotaika, padaugės gyvenimo džiaugsmo, atsiras daugiau progų pasilinksminti. Kovo mėnesį nederėtų per daug pasiduoti aplinkinių nuomonei ir leisti kitiems reguliuoti savo gyvenimo, nes vienintelis tikrai vertingas kelias yra individualus.

Ar manote, kad poilsio prie Viduržemio jūros malonumai jums yra nepasiekiami? Dėl svajonių apie šiltus kraštus nebūtina sėstis į lėktuvą ar laivą. Ir normalus žmogus, kuriam kovo mėnesio horoskopas nepranašauja jokių tolimų kelionių, turi teisę atsisėsti ir pasvajoti.

AVINAS (03.21–04.20)

Dviguba sėkmė

Varginantis darbas, nepakenčiamo būdo partneriai? Didžiausi vasario mėnesio nerimo kurstytojai Marsas ir Plutonas kovo mėnesį paliks Aviną ramybėje. Jis galės giliau atsikvėpti ir džiaugtis ramybės periodu.

Pavasario veikiamo Avino santykiai su savo partneriu pagerės, baigsis nesusipratimai. Jis galės mėgautis savo naujai atrasta meile tarp keturių sienų, glamonėtis, glaustytis, kartu žiūrėti filmus. Tokios atpalaiduojančios romantiškos valandos dviese Avinui išeis tik į naudą. Jo ištuštėjusios baterijos vėl pasikraus energijos.

Vienišiai turės šansą net sėdėdami ant sofos namuose susirasti porą per internetą. Padidės sėkmingos pažinties tikimybė. Merkurijus padės jiems aplenkti netikėtas kliūtis.

Nesėkmė lošime, laimė meilėje? Avinui tas negalioja. Laimės kūdikiui seksis visose srityse. Viršininko pagyrimas ar premija atiteks jam. Persivilioti iš konkurentų svarbų klientą Avinui taip pat nieko nereikš. Darbe su juo visi sveikinsis pagarbiai, bijos jo kritikos ir prašys patarimo. Ar gali būti geriau? Gali. Avinui derėtų laikyti savo liežuvį už dantų ir vengti girtis laimėjimais – neerzinti pavyduolių. Jam reikia stengtis gražiai sutarti su kolegomis. Kitaip kils pavojus, kad tie, kurių savigarbą užgaus, ims regzti prieš jį intrigas.

Patarimas Avinui: jei miegamasis virs biuru, reikia nuspausti stabdžius. Įsiklausykite į savo kūno signalus ir stenkitės reguliariai pailsėti. Ramios sporto rūšys (joga, plaukimas) padės atgauti pusiausvyrą ir pasikrauti energijos.

JAUTIS (04.21–05.20)

Tikimybė surasti sielos draugą

Jautis mėgsta stovėti arenos viduryje ir ginti savo teritoriją. Suvokęs, kad pagaliau sutiko idealų partnerį, apie kurį seniai svajojo, jis ims kovoti dėl savo meilės. Pakovoti verta! Jam seniai trūko žmogaus, kuriam jaustųsi artimas siela. Nesvarbu, ar tai bus naujas draugas, ar nauja meilė, karšto būdo Jautis taps ramesnis, kai žinos, kad turi su kuo pasidalyti savo džiaugsmais ir rūpesčiais.

Ar įvyks kokių reikšmingų pokyčių Jaučio darbe, paaiškės tik kovo pabaigoje. Jeigu jis laiko savo rašomojo stalo stalčiuje paslėpęs šūsnį neįgyvendintų idėjų, turėtų jas iš ten ištraukti ir daugiau taip nesielgti. Pats laikas rodyti iniciatyvą, nes kovo mėnesį Jautis galės lengvai sulaukti pripažinimo ir palaikymo. Kas nieko nedaro, tas nieko ir nepasiekia. Jautis dažnai pamiršta ir ignoruoja netikėtas idėjas, bet kai imasi ką nors daryti, tai daro skubėdamas, kartais net bandydamas galva pramušti sieną. Iš tikrųjų jam derėtų elgtis ramiau, pagalvoti ir apsvarstyti kelis galimus veiksmų variantus.

Patarimas Jaučiui: savo polinkį ginčytis, rungtyniauti, varžytis, kautis geriausia išlieti sporte. Ringas laukia jūsų!

DVYNIAI (05.22–06.21)

Visu greičiu į nuotykius!

Kad ir kur kovo mėnesį atsidurs Dvyniai, visur jie gali susitikti simpatišką potencialų partnerį. Nauja pažintis jiems užprogramuota. O su ja ir naujas pažįstamų ratas. Dvyniai turės galimybę pagyvinti savo aplinką ir kitomis akimis pažvelgti į savo gyvenimą. Iš naujos pažinties gali išaugti aistringa meilė, bet streso šiuo atveju išvengti nepavyks. Laisvę mėgstantys Dvyniai gali greitai pasijausti per daug suvaržyti. Vienišiai bus priversti pasvarstyti, kaip jiems geriau toliau gyventi: vienumoje ar poroje. O susituokusių Dvynių asmeniniame gyvenime niekas nepasikeis.

Dėl savo optimizmo Dvyniai darbe bus labai mėgstami. Kovo mėnuo pateiks jiems tvarkos, disciplinos ir rimtumo pamoką. Jeigu Dvyniai neišlaikys jiems likimo surengto egzamino, praras palankius karjeros šansus. Per daug graužtis dėl nesėkmių jiems neverta. Patartina atidžiau pasižvalgyti į kolegas ir pasimokyti iš geriausiųjų jų kruopštaus ir atsakingo darbo.

Kovo mėnesį Dvyniams būtų naudinga paatostogauti. Juk jie dirba tam, kad galėtų gyventi. O ne atvirkščiai!

Dvyniai mėgsta triukšmingus vakarėlius, bet geriausiai jaučiasi, kai gali ramiai pasišnekučiuoti dviese su brangiausiu žmogumi jaukioje kavinukėje.

Patarimas Dvyniams: kovo mėnesį ieškokite naujų interesų, laisvalaikio pomėgių, įdomių žmonių, kad neliktų jokios vietos nuoboduliui. Bet kokios permainos išeis jums į naudą.

VĖŽYS (06.22–07.22)

Pavasaris širdyje!

Kovo mėnesį Vėžys pasijaus besąs nepaprastai patrauklus. Blogosios žvaigždės pasitrauks, gerosios liks. Uranas pataisys gudriojo vandens ženklo įvaizdį. Saturno ir Plutono keliama įtampa pradings. Žavesio įgavęs Vėžys ims traukti priešingą lytį. Kovo viduryje Vėžiui pasitaikys proga įsimylėti. Kad naujoji liepsna nepaliktų degėsių krūvos, jam reikės lošti atviromis kortomis. Garbingas elgesys labai apsimokės. Tuo Vėžys galės įsitikinti po tam tikro laiko.

Susituokęs Vėžys kovo mėnesį ims stipriau traukti partnerį. Jam vertėtų sumaniai pasinaudoti šia nuostabia galimybe atgaivinti meilę ir sutvirtinti santykius su savo antrąja puse.

Vienišo kovotojo periodas darbe baigsis. Kovo mėnesį Vėžiui bus naudinga įsitaisyti profesinių sąjungininkų, nes netrukus atsiras naujų konkurentų, kurių keliamo pavojaus jis dar nesugeba įvertinti. Kai darbe kils konfliktai, būtina išsaugoti ramybę ir nesivelti į juos. Garsiausiai lojantys šunys nekanda! Geri draugai ir puiki savitvarda padės Vėžiui išsikapstyti iš keblių situacijų. Už kultūringą elgesį ir kruopštų darbą jis susilauks pagyrų.

Kovo mėnesį gamtą mėgstantis ir gurmaniškų pomėgių turintis Vėžys pasijus nusipelnęs poilsio ir atostogų. Kaip gerai būtų išsitiesti saulėje, pasimaudyti šiltame vandenyje, paragauti egzotiškų patiekalų!

Patarimas Vėžiui: jei kovo mėnesį nepavyks susiorganizuoti atostogų, tai bent savaitgaliais nesėdėkite namie. Važiuokite į gamtą ar eikite pasivaikščioti gryname ore. Įsileiskite pavasario saulės į savo gyvenimą!

LIŪTAS (07.23–08.23)

Atsargiai: sprogimo pavojus!

Kovo mėnesį Liūtą vargins santykių su žmonėmis problemos. Liūtas pasijus pažemintas ir įsižeidęs, kai pastebės, kad partneris vengia jo, mieliau nori leisti laiką su draugais ar vienas paskaityti knygą. Liūtui derėtų nekelti skandalų, o leisti partneriui suprasti, ko jis yra vertas. Reikia duoti jam daugiau laisvės, o pačiam atsitraukti. Partneris netrukus nuspręs, kad Liūtas atšalo, ir pajutęs, kad gali jį prarasti, ims labiau branginti. Kai kovo mėnesio santykių krizė bus įveikta, Liūtas galės džiaugtis santarve namuose.

Darbe Liūtas sugebės sumaniai ginti savo pozicijas. Žvėrių karalius bus geriau informuotas už kitus ir atsidurs palankesnėje padėtyje. Jis galės išvengti finansinių problemų ir net gauti papildomų pajamų, tačiau ilsėtis ant savo darbo laurų jam nepatartina. Ir namuose jam nedera tingiai gulinėti ant sofos. Liūtas mėgsta atsidurti dėmesio centre. Jam reikia scenos ir gerbėjų. Vis dėlto, Liūtui nederėtų prieš viršininką nusižeminti iki nuolankios katytės, ypač kai viduje verda pasipriešinimas. Sprogimas bus neišvengiamas, kai Liūtas neteks kantrybės. Geriau išlikti oriam ir garbingam. Už gerą darbą ir sumanius pasiūlymus vadovo pagyrimas ir taip bus garantuotas, o pataikauti nėra reikalo.

Kovo mėnesį Liūtui derėtų pasitikrinti savo sveikatą. Ar jis tikrai yra geros formos? Ar ko nors netrūksta gyvenime? Gal kartais permainų? Ar nevertėtų pradėti lankyti šokių kursų, paiškylauti gamtoje, pažaisti biliardą, stalo tenisą? Aktyvus poilsis ir permainos bus tikrai naudingi sveikatai.

Patarimas Liūtui: konfliktines situacijas geriausiai išspręsite su humoru.

MERGELĖ (08.24–09.23)

Svajos jausmų sumaištyje

Gyvenimas be pokyčių Mergelei greitai tampa nuobodus. Ji svajoja apie pavasarį ir stiprius jausmus. Vienišai Mergelei nusibodo būti vienai, ji jaučiasi pasirengusi dalytis savo džiaugsmais ir vargais su kitu žmogumi. Nuo kovo vidurio svajonės gali išsipildyti. Venera parodys jai slaptus kelius, kuriais mėgsta vaikštinėti meilė. Tada Mergelė pagaliau sutiks savo svajonių partnerį, su kuriuo ir metų pabaigoje prie Kalėdų eglės dar sėdės susikibę už rankų.

Ir nuolatinį gyvenimo partnerį turinčios Mergelės santykiai su savo antrąja puse nuo kovo vidurio taps šiltesni ir glaudesni, nes ją tuo metu ims intensyviai globoti Venera.

Darbe Mergelė kovo mėnesį bus linkusi užsisvajoti. Veikiausiai ji susilauks priekaištų dėl vėlavimo, susikaupusių nepadarytų darbų, užduočių vilkinimo. Nuo kovo vidurio Mergelė sugebės suimti save į rankas ir ištaisyti padėtį. Ištikimi draugai ir kolegos ateis laiku į pagalbą. Antroje kovo pusėje atsivers naujos profesinės perspektyvos. Mergelė pasiraitos rankoves, rimtai imsis darbo ir netrukus galės didžiuotis gerais rezultatais.

Kovo mėnesį Mergelę ims globoti dar viena planeta Saturnas. Jo veikiama Mergelė sustiprins šešis pojūčius. Ji trokš ragauti, lytėti, uosti, stebėti, klausytis. Šiuos poreikius geriausia patenkinti išvykus atostogauti su partneriu. Jei atostogos neįmanomos, Mergelei praverstų bent padovanoti sau SPA savaitgalį. Grožio procedūros, maudynės, masažas ir gardi vakarienė su brangiu žmogumi padės pailsėti ne blogiau nei prie Viduržemio jūros.

Patarimas Mergelei: reguliariai palaikykite ryšius su draugais net jei būsite įsimylėjusi iki ausų.

SVARSTYKLĖS
(09.24–10.23)

Neprasidėkite su naujais pažįstamais!

Svarstyklės nieko taip karštai netrokšta, kaip susirasti turtingą globėją, kuris išvaduotų jas iš varganos egzistencijos. Visokie apsimetėliai ir apgavikai tik ir tyko tokių. Be to, ir pačios Svarstyklės būna linkusios idealizuoti apsimetėlius, sugebančius sukurti apgaulingai gerą įvaizdį, ir niekadėją paversti princu. Žvelgti į gyvenimą pro rožinius akinius gali būti pavojinga. Reikėtų kritiškai reaguoti į lengvabūdiškus flirto žaidimus. Svarstyklėms būtina stengtis neprarasti sveiko proto. Reikia išlaukti ir tik tada pabandyti blaiviai įvertinti situaciją. Praverstų surašyti ant popieriaus visus savo naujo meilės objekto privalumus ir trūkumus. Toks veiksmas padės praregėti ir neapsišauti pasirenkant gyvenimo partnerį.

Šviesa traukia kandis. Žmogų, kuris visose srityse atrodo geriausias, greitai apspinta netinkami draugai. Todėl Svarstyklėms patartina kritiškai patikrinti, ar jas supa geras draugų ir pažįstamų ratas. Reikia negailestingai nutraukti ryšius su nedorais žmonėmis, kurie tik siekia gauti iš jų naudos ir nieko neduoda. Tikri draugai lieka ištikimi visą laiką. Tikri draugai bus šalia, kai jos patirs nesėkmę.

Įtemptas nuolatinių stresų periodas darbe, kai Svarstyklėms nelikdavo laiko net atsikvėpti, kovo mėnesį baigsis. Profesinės pergalės suteiks Svarstyklėms galimybę nurimti ir atsipalaiduoti. Jos seniai nusipelnė poilsio.

Patarimas Svarstyklėms: kovo mėnesį stenkitės daugiau dėmesio skirti sau. Neaukokite laisvalaikio ir savaitgalio poilsio nei darbui, nei žmonėms, kurie stengiasi jus išnaudoti. Jūs geriau žinote, kas tikrai naudinga jūsų kūnui ir sielai. Pasirūpinkite savo poreikiais. Jūs esate to vertos, nes dirbote sunkiausiai.

SKORPIONAS
(10.24–11.22)

Vienas netikėtumas keičia kitą

Skorpionas mėgsta veikti savarankiškai. Kovo mėnesį jis sugebės pasinaudoti kiekvienu palankiu šansu. Šis Zodiako ženklas turi polinkį į perfekcionizmą: jis turi būti inteligentiškas, skaniai gaminti valgį ir aukštai pasilypėti karjeros laiptais. Skorpionai tiksliai žino, koks turėtų būti tobulas pasimatymas su tobulu partneriu. Deja, Uranas pasirūpins permainomis ir privers pakoreguoti tokį išankstinį nusistatymą. Skorpionas netikėtai sutiks žmogų, kuris jam pasirodys labai artimas ir brangus. Galbūt akiniuotis pažįstamas pasirodys besąs žavingas kulinaras, o fanatiška ekologė atsiskleis kaip jausminga patarėja. Tik širdimi galima geriausiai matyti. Tuo Skorpionui teks įsitikinti kovo mėnesį. Iš antro žvilgsnio pasaulis gali pasirodyti visai kitoks. Ar iš pažinties, flirto ir pirmojo pasimatymo išsirutulios kažkas daugiau, priklausys tik nuo paties Skorpiono. Gyvenimas jam vis tiek bus įdomus.

Darbe kovo mėnesį Skorpionui teks paprakaituoti, kad pasiektų kokių nors apčiuopiamų rezultatų. Karštoji fazė prasidės nuo mėnesio pradžios. Jo laukia viršvalandžiai, sudirgę kolegos, irzlus šefas. Svarbiausia Skorpionui nesileisti užvaldyti negeroms mintims. Daugiau optimizmo! Atkaklumas, kantrybė ir ištvermė duos vaisių. Skorpionas kovo mėnesį turėtų būti labai dėmesingas ir atsargus pasirašydamas bet kokias sutartis. Didelė tikimybė suklysti ir apsigauti.

Vaikščiojimas po parduotuves, apsipirkinėjimas, kinas, boulingas ir kiti įprasti laisvalaikio užsiėmimai, kuriuos Skorpionas anksčiau taip mėgo, ims kelti nuobodulį. Kovo pabaigoje Venera pateiks siurprizų.

Patarimas Skorpionui: sąmoningai stenkitės išvengti gyvenimo nuobodulio, kuris gali pakirsti jėgas. Ieškokite naujų užsiėmimų, interesų. Atraskite judėjimo malonumą, aktyvius žaidimus, patenkinkite savo veiklos troškimą, kuris sustiprės pavasarį.

ŠAULYS (11.23–12.21)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Visi šansai surasti savo laimę

Laimės planeta Jupiteris aplanko Šaulį tik kartą per metus. Kovo mėnesį tai įvyks. Tai bus idealus metas sudaryti ilgalaikes sutartis.

Santykiai su Žuvimis išliks šalti. Jos nesivargins laikytis duoto žodžio ar įsijausti į Šaulio būseną. Mergelė sukels konfliktų ir nemalonumų. Su Svarstyklėmis Šaulys sutars gerai, galės bendradarbiauti, bet meilės jausmų neįsižiebs. Didelė meilė gali kilti tarp Šaulio ir Jaučio. Du nepriklausomi ženklai harmoningai derinsis vienas prie kito ir skambės sutartinai kaip Beethoveno simfonija. Jei Šauliui pasiseks pasirinkti tinkamą partnerį, jų ryšys galės netrukus būti sėkmingai sutvirtintas santuoka. Su Liūtu Šaulys taip pat gali sudaryti neišardomą sąjungą. Jam tik reikia pasiduoti pavasario jausmams ir įdėmiai klausytis širdies, kuri neklysta.

Pavasaris skatins Šaulį ieškoti naujų krantų. Gudrus Šaulys susikoncentruos į savo stipriąsias vietas ir nekreips dėmesio į trūkumus. Jis pasitrauks iš ten, kur grūdasi visi, ir pasiieškos sau ramesnės darbo sferos, išvengdamas laukinės konkurencijos. Taip jis galės nuveikti daugiau išeikvodamas mažiau energijos, kai jo kolegos tuo metu stumdydamiesi trypčios vietoje. Ten, kur mažiau konkurencijos, Šauliui reikš daugiau šansų laimėti. Mat šis ženklas turi profesinę nuojautą: jis žino šiandien, kas rytoj turės paklausą. Su tokiu talentu galima užkariauti naujas sritis. Šaulio patarimai bus vertingi.

Nepaisant įtampos ir streso, kovo mėnesį Šaulys jausis žvalus. Komandinis sportas (krepšinis, rankinis, futbolas) geriausiai padės jam išlaikyti puikią fizinę formą ir pailsinti galvą.

Patarimas Šauliui: savaitgaliais sąmoningai ilsėkitės, pamirškite darbus. Poilsio pertraukos jums bus labai svarbios.

OŽIARAGIS (12.22–01.20)

Atgijusi sena meilė

Kovas pateiks Ožiaragiui šiokių tokių staigmenų, kurios sujauks jo jausmus. Kai netikėtai sutiks savo seną meilę, jis sutriks ir pasimes. Ar Ožiaragiui reikėtų prisipažinti, kad klydo? Gal jo meilė visai nebuvo išblėsusi? Pirmas susitikimas bus jaudinantis. Kas iš to išeis, priklausys nuo paties Ožiaragio. Jam teks priimti sprendimą, atsižvelgiant į savo moralines nuostatas ar sielos balsą. Ožiaragis stengsis nenuskriausti žmonių, kurie jam brangūs. Kovo pabaigoje jis sulauks palaikymo iš tos pusės, iš kurios to visai nesitikėjo.

Viskas, ko Ožiaragis imsis kovo mėnesį darbe, jam seksis. Savo gerai apsvarstytomis idėjomis jis įtikins ir klientus, ir kolegas, ir šefą. Ožiaragio kūrybingumas, organizuotumas ir veiklumas padės jam pasiekti neblogų laimėjimų ir, žinoma, atkreipti į save pavyduolių dėmesį. Dėl kolegų pavydo ir intrigų jam neverta jaudintis. Tai bus tik patvirtinimas, kad jis viską daro teisingai ir yra gabus.

Nuolat kylančios naujos idėjos gerokai pagyvins Ožiaragio kasdienybę. Kaip mąstytojas iš prigimties jis mėgs intelektualius pokalbius, todėl jam bus naudingi susitikimai su įdomiais žmonėmis, kurių nemažai pasitaikys kovo mėnesį.

Patarimas Ožiaragiui: kliūtys atsiranda tam, kad jas įveiktume. Pasvarstykite, kokias idėjas ir troškimus esate atidėję neribotam laikui ir pamiršę. Kovo mėnesį bus verta juos prisiminti ir pabandyti įgyvendinti. Viskas, ko imsitės su entuziazmu, jums pasiseks.

VANDENIS (01.21–02.19)

Pavasaris širdyje

Antroje kovo pusėje žvaigždės uždegs žalią šviesą meilei. Vandenis pasielgs teisingai. Šuoliui į laimę nebebus jokių kliūčių. Vandenis suvoks, ką reiškia tikra meilė. Vienintelis jo trūkumas: jis bus linkęs viską perdėti, išpūsti, padidinti, tad jo partneris kartais jausis nustumtas į antrą planą. Aišku, Vandenis teisėtai jausis esąs iškili asmenybė, bet vis tiek turėtų padaryti tam tikras išvadas ir suvokti, kad jo partneris taip pat yra vertingas žmogus, į kurio poreikius dera atsižvelgti.

Ir vienišo Vandenio kovo mėnesį nepalenks laimė. Jis turės galimybę susitikti savo svajonių partnerį ir įsimylėti. Pavasaris žada būti įdomus ir jausmingas.

Darbe Vandenis kovo mėnesį galės atsiremti į stiprų petį. Pagalba atsiras pačiu laiku, nes Vandeniui visai netinka aukos vaidmuo. Tikrą dvasios didybę jis pademonstruos garsiai pripažindamas savo klaidas ir silpnybes ir nepasitraukdamas iš mūšio lauko, kai padėtis atrodys kritiška. Už narsą ir tvirtybę jį apdovanos Jupiteris. Jis parūpins Vandeniui papildomų pajamų. Kovo mėnesį Vandenis pasieks neblogų laimėjimų darbe, už kuriuos turės būti dėkingas jį palaikantiems bendradarbiams ir partneriui.

Patarimas Vandeniui: po neigiamų išgyvenimų ir nedidelių nesėkmių negaiškite laiko liūdesiui ir nusiminimui. Gyvenimas yra per trumpas, kad galėtumėte gadinti sau dieną nemaloniais mažmožiais. Pasistenkite juos iškart pamiršti, taip išvengsite krizių. Visi pasaulio čempionai kada nors buvo patyrę pralaimėjimą. Tikėkite savo jėgomis. Ir nesilygiuokite per daug į kitus! Jūs esate ypatingas ženklas!

ŽUVYS (02.20–03.20)

Nuostabūs pavasariški jausmai

Nauja meilė? Drugelių plazdėjimas pilve? Slaptas mylimasis? Venera ir Marsas pasirūpins, kad Žuvys kovo mėnesį užmegztų naujų kontaktų. Gatvėje, kavinėje, parduotuvėse – visur, kur pasirodys Žuvys, jos trauks priešingos lyties atstovų žvilgsnius. Žuvų žavesys bus stipriausias jų ginklas. Trumpas žvilgsnis, mirktelėjimas – ir asmuo, kurį jos nužiūrės, bus „sumedžiotas“. Vis dėlto, Žuvys turėtų būti atsargios ir nepiktnaudžiauti tokia savo galia. Nėra prasmės prasidėti su tais, kurie neverti jų meilės. Neatremiamo žavesio etapas netruks ilgai, todėl juo reikėtų pasinaudoti išmintingai. Žuvims derėtų rinktis kruopščiai.

Darbe didžiausias Žuvų privalumas bus genialūs sprendimai. Jos padarys įspūdį bendradarbiams ir klientams savo drąsa, ambicijomis ir ryžtu. Kūrybingos Žuvys kovo mėnesį tarsi žaisdamos galės parašyti bestselerį. Nemėgstančios rašyti galės paieškoti kitų išraiškos priemonių ir kitaip panaudoti savo kūrybinę gyslelę. Kovo mėnesį joms reikėtų išsiaiškinti, kur geriausiai galėtų realizuoti save. Jos galės sublizgėti per susirinkimus ir prezentacijas. Ieškančioms naujo darbo pavyks sėkmingai įtikinti darbdavius ir išsireikalauti padoraus atlyginimo. Vienintelė sritis, kur Žuvų tyko pavojai, – sutarčių sudarymas. Joms patartina būtinai pasikonsultuoti su specialistais ar šiaip nusimanančiais žmonėmis prieš pasirašant bet kokį dokumentą.

Sofa Žuvims reiškia pražūtingus spąstus. Jos nepriklauso tiems Zodiako ženklams, kurie gali tinginiauti pavasarį ar leisti ištisas dienas priešais kompiuterio ekraną.

Patarimas Žuvims: atsikratykite partnerio, jeigu jis jus kankina ir nėra vertas jūsų. Tada netrukus susirasite sau lygią porą. Nesėdėkite namuose. Dažniau išeikite pasivaikščioti, leiskite pavasario saulei glamonėti jūsų veidą. Jei turite šunį ir vedžiojate jį lauką, jums neteks kovo mėnesį rūpintis dėl savo sveikatos. Jei ne, įsidėmėkite, kad grynas oras – jūsų geros savijautos garantas. Pasivaikščiojimai bus naudingi ir širdžiai. Jūsų laukia malonūs netikėti susitikimai.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top