Now Reading
Vyrų mėgiamas apatinis trikotažas

Vyrų mėgiamas apatinis trikotažas

Vyrų mėgiamas apatinis trikotažas

Suaugusiems.lt

Kol skaitysite šį straipsnį, milijonai moterų visame pasaulyje pravers apatinio trikotažo parduotuvių duris ir bandys atrasti ypatingus pirkinius, kurie padės suvilioti geidžiamus vyrus ar privers jaustis seksualesnėms. Apatiniai šimtus metų buvo seksualinio mechanizmo dalimi ir nepanašu, kad artimoje ateityje tai keisis. Prieš išsiaiškindami, kodėl vyrai praranda amą, kai horizonte pasirodo kažkas aptempto ir nėriniuoto, pabandykime suprasti apatinių svarbą moterims.

Tikėkite ar ne, tačiau daugelis moterų dėvi itin seksualius apatinius po kasdieniniais rūbais darbe, kad jaustųsi patrauklesnės ir labiau savimi pasitikėtų. Taigi, kai matote be priežasties besišypsančią, spinduliuojančią ir savimi pasitikinčią kolegę, pagalvokite, galbūt tai, kas slepiasi po jos rūbais, šitaip pagerino jos nuotaiką.

Ruošdamosi į svečius ar renginį, moterys mėgsta savo partneriui parodyti, ką jos vilki po kuklia suknele. Mintis, jog po vakarėlio vyras ją lėtai nurengs ar nekantriai stebės, kaip ji išdidi vaikščios po kambarį nusimesdama vieną rūbą po kito, sukuria intymią atmosferą ir vakaro finalo laukimą.

Nors kai kurie vyrai nemato prasmės leisti šimtus litų tam, ko nebeliks ant moters kūno per apytiksliai minutę, didžioji dauguma brangina kiekvieną siūlelį ant mylimosios kūno. Sakoma, kad taip grožėtis moterimi gali tik gerą skonį turintys meilužiai.

Visgi apatinių šalininkai teigia, kad jaučiasi tarsi pakylėti, kai pamato mylimąją su seksualiais apdarais skirtais vien tik jam. Tai uždaras vakarėlis, į kurį pakvietimo negauna niekas kitas. Kas gali būti intymiau už tokias akimirkas?

Be to, nuolat skubanti šiuolaikinė moteris dažniausiai dėvi tokius apatinius, kurie nevaržytų jos judesių, būtų patogūs, taigi seksualūs nėriniuoti apatiniai tarsi skiria kasdienes dienas nuo nekasdienių, tapdami puikiausiu būdu judviem abiem pabėgti nuo rutinos. Vos tik pamatai, kad ji užsiseginėja tą seksualų korsetą, tampa aišku, kad šį vakar nori būti pastebėta. Aišku, galima padaryti kur kas daugiau negu tai.

Kartais naujas rūbas gali atskleisti visai naujus asmenybės bruožus ir seksualūs apatiniai parodo būtent tuos bruožus, kuriuos vyrai tiesiog dievina – žaismingumas, teatrališkumas ir gebėjimas fantazuoti. Visiškai įsiaudrinusi ir įsijautusi į aistringos vilioklės vaidmenį vietoj sušnibždėjimo „pasimylėkime“ ji gali geidulingai jums aimanuoti nešvankius dalykėlius. Patikėkite, tai geriau už bet kokius afrodiziakus.

Taigi koks apatinis trikotažas mylimiausias daugumos vyrų? Jums pateiksime 5 prancūzų išrinktus patraukliausius rūbelius nuogiems mylimųjų kūnams pridengti. Nepamirškite, kad prie jų visų puikiai dera aukštakulniai bateliai, kurių nebūtina nusiauti sekso metu.

5 vieta – Seksualūs naktinukai.

Stebėti ją vaikštant su plonyčiais šilkiniais naktinukais, kurie idealiai priglunda prie kūno, daugeliui vyrų taip pat malonu kaip ir mylėtis.

4vieta – Peniuarai.

Toks nedidelis ir laisvas medžiagos gabalėlis puikiai išryškina jos krūtinę, o begėdiškas praskiepas yra tarsi didžiausia užuomina, jog kažkam šiandien pasiseks.

3 vieta – Triko.

Jeigu dar yra tokių, kam tai asocijuojasi su medvilniniu triko – jūs tikri naujokai moteriškų apatinių srityje. Iš tikro tai panašiau į maudymosi kostiumėlį, tik gerokai atviriau ir seksualiau. Vien mintis, kad jis atsegamas ten, kur vizito vyrai laukia kiekvieną dieną, tiesiog varo iš proto.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

2 vieta – Seksualūs komplektėliai.

Kartais genialumas slypi paprastume, todėl vyrai dievina matyti savo moteris stovinčias tarpduryje ir valiūkiškai besišypsančias. Vienintelė mintis liekanti vyro galvoje: „Gerai, kad nurengti tuos seksualius marškinėlius ir mažutes kelnaites neužims daug laiko“.

1 vieta – Krūtinę pakelianti liemenėlė, klubų juosta ir prisegamos kojinės.

Kas nors tuo abejoja? Jau daugybę metų prisegamos kojinės buvo vienas iš stipriausių moteriškųjų ginklų ir artimiausiu metu tendencijos nepasikeis. Jei tavęs brangioji dar nebandė jomis suvilioti, vadinasi, teks investuoti į tai nedidelę dalį savo atlyginimo.

Seniai žinoma, kad vyrai tiesiog dievina siurprizo elementą, kai jų moteris nusirengia ir pasirodo vien tik su jiems skirta apranga. Todėl pastariesiems derėtų ne tučtuojau nuplėšti apatinius ir perimti valdžią į savo rankas, bet įvertinti bei pasigrožėti kiekviena jos intymių drabužėlių dalimi. Garantuojame, kiekvieną kartą jūsų lauks vis malonesnės staigmenos.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top