Now Reading
Kino teatras „Pasaka“ mamoms dovanoja nemokamus bilietus į kiną

Kino teatras „Pasaka“ mamoms dovanoja nemokamus bilietus į kiną

Kino teatras „Pasaka“ mamoms dovanoja nemokamus bilietus į kiną

Laikas.lt

Sekmadienį, gegužės 4 d., kai Lietuvoje bus minima Mamos diena, kino teatras „Pasaka“ skuba į pagalbą visiems ieškantiems originalaus pasveikinimo ir skelbia šventišką akciją „Pakviesk mamą į kiną“. Visoms į kino teatrą savo vaikų atlydėtoms mamoms tądien bilietai į visus kino filmus bus nemokami.

Akcija galios visoms mamoms, kurias į kino teatrą atsives jų vaikai, kartu žiūrėsiantys filmą. Nebus ribojamas nei mamų, nei vaikų amžius ar pasirinktų filmų skaičius, tad kino teatre su mama bus galima praleisti nors ir visą dieną.

Švęsdamas vieną šeimyniškiausių pavasario dienų, kino teatras „Pasaka“ šventišką sekmadienio repertuarą sudarė taip, kad jis turėtų patikti įvairiausio amžiaus ir skonio mamoms.

Jei mama neabejinga madai ir stiliui ją vertėtų pakviesti į itin elegantišką biografinę prancūzų drama „Yves Saint Laurent“ apie garsųjį madų kūrėją. Šokiams neatsispiriančioms mamoms paruošta smagi komedija „Laisvės tango“, o romantikos gerbėjoms – kerinti istorija „Gražuolė ir pabaisa“.

Tragikomiška drama „Filomena“ – jaudinanti ir jautri, tačiau su gero humoro užtaisu, tarsi specialiai sukurta Mamų dienai. Filme pasakojama dramatiška istorija apie nepailstančias mamos pastangas surasti sūnų, kurį ji prarado vos gimusį.

Mamos dienai skirtą repertuarą papuoš ir geriausiu užsienio filmu „Oskarų“ apdovanojimuose pripažinta italų drama „Didis grožis“, o patys mažiausieji kino žiūrovai savo mamytes greičiausiai norės atlydėti į smagius animacinius filmus – nuotaikingą pasaką „Stebuklai“ bei prancūziškos animacijos šedevrą „Didžioji skruzdelyčių karalystė“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Pakviesk mamą į kiną“ akcija galios tik gegužės 4 d. perkant bilietus kino teatro „Pasaka“ kasoje.

Daugiau informacijos apie Mamų dienos šventę kino teatre „Pasaka“ ir repertuarą: www.kinopasaka.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top