Now Reading
Gegužės mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Gegužės mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Gegužės mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Alfa.lt

Pavasario pabaiga bus lengvas periodas visiems Zodiako ženklams. Gegužė įneš į mūsų ramų gyvenimą daug emocijų, įspūdžių ir aistrų. Mes pajausime jėgų antplūdį ir būsime kupini energijos. Deja, santykiai tarp žmonių ne visada klostysis taip, kaip norėtume. Netrūks konfliktų ir nesusipratimų. Nereikia dėl to stebėtis, juk emocijos liesis per kraštus.

 AVINAS

Daugumai Avinų gegužės mėnesį atrodys, kad viskas, ką jie darė pirmaisiais pavasario mėnesiais ir kam buvo išeikvota tiek daug dvasinių ir fizinių jėgų, buvo beprasmiška. Tai yra netiesa. Būtent gegužę jie sulauks tinkamo padarytų darbų įvertinimo. Aplinkiniai pripažins visas pastangas ir supras, kokie jie yra brangūs. Gegužės mėnesį Avino ženklo atstovai įgaus daugiau pasitikėjimo savo jėgomis ir bus pasirengę ryžtingiems veiksmams visose gyvenimo sferose. Šį mėnesį jie tiksliai suvoks, ko trokšta ir kaip to pasiekti.

Avinui gegužę netrūks gerų idėjų. Jis galės išlieti kūrybinį potencialą, tačiau bus pernelyg jautrūs kritikai ir pastaboms. Žvaigždės rekomenduoja Avinui žiūrėti į viską lengviau ir neimti to giliai į širdį. Juk gegužę jis tiksliai žinos, ką ir kodėl daro. Vienintelis dalykas, galintis aptemdyti gerą Avino nuotaiką – nestabili finansinė padėtis. Jam reikės kruopščiau paskirstyti išlaidas ir neleisti pinigų nebūtiniems daiktams. Tada jis apsaugos save nuo nemalonių situacijų, susijusių su pinigais.

JAUTIS

Paskutinį pavasario mėnesį žvaigždės Jaučiui primygtinai pataria kontroliuoti visus savo veiksmus, žodžius ir net mintis. Kad pasiektų pripažinimo ir sėkmės, jam reikia būti gudresniam ir lankstesniam, ne visada veikti atvirai. Veikiausiai šiuo metu jį supantys žmonės ims jo nesuprasti. Jam reikia būti tam pasiruošusiam. Užtat meilės santykių sferoje Jaučiui seksis nuostabiai. Gegužės mėnesį jis tikrai neliks vienas. Vienišų šio ženklo atstovų laukia naujos pažintys ir romantiški susitikimai. Jiems bus didelė tikimybė sutikti tą svarbiausią žmogų, su kuriuo daugiau niekada nenorės išsiskirti.

Vedusių Jaučių santykiai su savo antrosiomis pusėmis taip pat klostysis sklandžiai ir jausmingai. Jie pradės labiau vertinti ir branginti vienas kitą. Gerai Jaučių reikalai klostysis ir jų profesinėje ir darbinėje srityse. Jie sugebės aiškiai suformuluoti savo ateities planus, kurti strategijas ir sėkmingai siekti užsibrėžtų tikslų. Kils naujų idėjų, kurias įgyvendinę Jaučiai galės praturtėti arba padaryti karjerą. Tik jiems patartina būti atsargiems, nes atsiras pavyduolių ir konkurentų, kurie stengsis visaip pakenkti.

DVYNIAI

Gegužės mėnesį Dvyniai ims aktyviai veikti visose jiems svarbiose gyvenimo srityse. Jie pajaus nepaprastą energijos antplūdį. Svarbiausia bus neperdegti ir neiššvaistyti jėgų menkaverčiams ir nereikšmingiems dalykams. Dvyniams patartina apsidairyti aplinkui, ar kam nors iš artimųjų nereikia jų pagalbos ir draugiško palaikymo. Šiaip jiems viskas seksis lengvai ir paprastai. Žmonės links prie jų. Visa tai bus tik dėl jų teigiamos gyvenimo nuostatos ir sugebėjimo užmegzti ryšius su reikalingais žmonėmis.

Gegužė bus palankus mėnuo ir Dvynių santykiams su priešinga lytimi. Tiems, kurie ieško antrosios pusės, veikiausiai pasiseks ją sutikti. Susituokę Dvyniai taip pat bus patenkinti santuoka. Ryšys su partneriu taps artimesnis ir šiltesnis. Atsiras daugiau pasitikėjimo vienas kitu. Profesinėje srityje galimos permainos. Visi pokyčiai bus tik į gera. Galimas paaukštinimas ar net atlyginimo pakėlimas. Žinoma, ne šiaip sau – teks daug ir produktyviai padirbėti.

VĖŽYS

Gegužės mėnesį visi reikšmingi įvykiai Vėžiams bus susiję su jų profesine veikla. Jie bus labai darbštūs, produktyvūs ir orientuoti į tikslus. Jiems iš tikrųjų pavyks daug pasiekti. Daugiausia dėl jų sugebėjimo spręsti iškilusias problemas netradiciniais būdais. Jie sugebės atskleisti savo kūrybinius talentus ir išradingumą.

Vėžys galės gerokai pasilypėti karjeros laiptais ir pagerinti materialinę padėtį. Darbo ieškantys Vėžiai gegužės mėnesį turės šansų puikiai įsitaisyti, atskleisti sau naujas galimybes ir pademonstruoti turimus profesinius gebėjimus. Sėkmingai šiems Zodiako ženklo atstovams klostysis ir meilės reikalai. Didelė tikimybė, kad vieniši Vėžiai sutiks antrąją pusę, ir ne kur nors gatvėje, o darbinėje aplinkoje.

LIŪTAS

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pavasario pabaiga Liūtui bus palyginti rami, be ypatingų sukrėtimų. Jam derėtų būti atidesniam tvarkant piniginius reikalus, planuojant išlaidas, nes finansinė padėtis bus nestabili. Gegužės mėnesį svarbiausias dalykas Liūtui bus reikalai, susiję su priešinga lytimi. Susituokusių Liūtų santykius su partneriu purtys nedidelės krizės, padaugės nesusipratimų, padidės barnių ir konfliktų. Bet vis tiek jie mėgausi nepaprastu populiarumu tarp priešingos lyties atstovų, sulauks daug dėmesio ir komplimentų. Tačiau žvaigždės pataria Liūtui neprarasti sveiko proto ir nenerti stačia galva į aistrų sūkurį, pamirštant visus kitus rūpesčius, tarp jų ir susijusius su darbu.

Jų darbinėje srityje atsivers nauji horizontai, pasitaikys fantastiškų galimybių ir progų pasiekti didelių laimėjimų. Tik svarbu viso to nepražiopsoti. Liūto vykdomi projektai susilauks kolegų ir viršininkų palaikymo. Jam patartina būti drąsiam ir ryžtingam. Gegužė Liūtui gali tapti labai geru mėnesiu aukštiems tikslams siekti. Sėkmingas šis mėnuo bus ir Liūto kūrybai. Tiems Liūtams, kurie dar neatskleidė kūrybinio talento, žvaigždės pataria būtent gegužę paieškoti, kur geriausiai galėtų realizuoti save.

MERGELĖ

Mergelės ženklo atstovams gegužė bus finansiškai labai sėkmingas mėnuo. Jie galės prognozuoti ateities situaciją, todėl sugebės išsaugoti ir net pagerinti materialinę padėtį. Mergelė bus pasirengusi ryžtingiems veiksmams, kuriuos palaikys aplinkiniai. Būtent jos ryžtingumas ir netrikdomas įsitikinimas savo teisumu, pasitikėjimas savo jėgomis padės jai pasiekti užsibrėžtų tikslų ir pageidaujamo rezultato.
Profesinei veiklai gegužės mėnesį Mergelė skirs daugiausia laiko ir dėmesio. Galbūt jai teks sugrįžti prie senų projektų, kuriuos laikė užbaigtais ar neįmanomais užbaigti. Viską, ko imsis, jai pavyks įveikti ir sėkmingai nugalėti atsiradusias kliūtis ir sunkumus. Nepaisant to, kad Mergelė bus užsiėmusi darbinių problemų sprendimu, jai dar liks laiko ir jėgų, kuriuos galėtų skirti santykiams su priešingos lyties atstovais. Šioje srityje viskas klostysis ramiai ir sklandžiai. Kai kurios Mergelės pagaliau apsispręs ir pasirinks žmogų, su kuriuo pasiryš praleisti likusį gyvenimą.
 
SVARSTYKLĖS
 
Svarstyklėms paskutinis pavasario mėnuo bus labai reikšmingas santykių su priešinga lytimi atžvilgiu. Meilės jausmai labiausiai jaudins jas ir užgoš visas kitas gyvenimo sferas. Finansinėje srityje reikalai klostysis tolygiai, be ypatingų pokyčių. Jeigu Svarstyklės gerai pasidarbavo ankstesniais šių metų mėnesiais, tai jokių materialinių sunkumų gegužę nepatirs. Žinoma, jos bus neapsaugotos nuo savo klaidų ir kvailysčių, bet tai bus tik smulkmenos, kurios nesukels didelių nemalonumų. Tą patį galima pasakyti ir apie Svarstyklių profesinę veiklą. Darbinė situacija bus palyginti rami. Jos darbuosis įprastu ritmu.
 
Gegužės mėnesį Svarstyklėms daugiau rūpesčių kels artimųjų išgyvenimai. Jos bus linkusios įsijausti ir padėti kitiems. Partneris bus lepinamas dėmesiu ir rūpesčiu. Santykiuose atsiras daugiau švelnumo ir pasitikėjimo. Bet vis dėlto žvaigždės pataria Svarstyklėms būti atsargioms būtent meilės santykiuose. Galbūt jų partneris nebus nuoširdus ir tik naudosis jų gerumu, o už akių elgsis nederamai. Svarstyklėms reikia būti pasiruošusioms, kad iš anksto suplanuotos kelionės ar renginiai gali būti atšaukti ir atidėti neribotam laikui.
 
SKORPIONAS
 
Skorpionas, kaip dauguma kitų Zodiako ženklų, gegužės mėnesį pajus nepaprastą jėgų antplūdį. Žvaigždės rekomenduoja jam nukreipti visą šią papildomą energiją į profesinę veiklą, taip pat – į sveikatos stiprinimą. Šį mėnesį labai sėkmingai klostysis Skorpiono santykiai su jo aplinkos žmonėmis. Visa tai vyks dėl jo įgimto žavesio ir gebėjimo išradingai spręsti iškilusias problemas. Gegužės mėnesį Skorpionas galės užmegzti kontaktus su labai naudingais jo profesinei karjerai asmenimis.
 
Meilės fronte gegužę bus palyginti ramu ir be reikšmingų pokyčių. Ypač tai liečia vedusius Skorpionus. Santykiai su partneriu bus šilti ir harmoningi. Laisvi, santuokos ryšiais nesusisaistę Skorpionai turės daug progų sutikti antrąją pusę. Žvaigždės rekomenduoja atidžiau įsižiūrėti į kolegas ar žmones, vienaip ar kitaip susijusius su profesine veikla. Veikiausiai jų laukia meilės intrigos darbo vietoje. Jeigu jie iš anksto nusiteikę rimtiems santykiams, tai juos ir turės. Mėnesio pabaigoje Skorpiono nuotaiką sugadins konfliktas su partneriu. Iškils į paviršių viskas, kas buvo neišsakyta ir nesuprasta. Santykių problemas teks spręsti nedelsiant ir viską išsiaiškinti, kitaip jam kils grėsmė likti vienam.
 
ŠAULYS
 
Gegužė Šauliui bus kaip reta ramus ir visais atžvilgiais sėkmingas mėnuo. Jis atras savyje nerealizuotą kūrybinį potencialą, kuris veršis lauk. Pavasario pabaigoje Šaulys galės kūrybai skirti pakankamai laiko. Žinoma, prioritetas Šauliui bus jo profesinė veikla. Vis dėlto, jam patartina daugiau dėmesio skirti ir kitiems dalykams, pavyzdžiui, poilsiui ir pramogoms. Gegužės mėnesį Šaulys įgaus ypatingo žavesio ir ims stipriai traukti priešingą lytį. Būtų keista, jeigu jis nesugebėtų tuo pasinaudoti. Mėnesio pabaigoje padidės tikimybė susitikti senus draugus ar seniai pamirštą meilę. Nederėtų bandyti dar kartą įsibristi į tą pačią upę. Šauliui patartina praeitį palikti praeičiai.
 
OŽIARAGIS
 

Gegužės mėnesį svarbiausias dalykas Ožiaragiui bus šeiminiai santykiai. Artimiausi žmonės reikalaus padidinto dėmesio. Kai kuriems iš tikrųjų reikės Ožiaragio palaikymo ir pagalbos. Gerai klostysis Ožiaragio finansiniai reikalai. Jam kils naujų gerų idėjų ir planų, kaip gerinti materialinę padėtį. Tik žvaigždės nepataria priimti pernelyg skubotų, gerai nepasvertų sprendimų, kitaip gali nepasisekti. Prieš atliekant bet kokį veiksmą, Ožiaragiui derėtų gerai pasvarstyti, kokios galimos pasekmės.
 
Meilės sferoje teks susimąstyti, kas jam iš tikrųjų yra svarbiausia ir ko jis trokšta. Jam derėtų nuoširdžiai išsikalbėti su išrinktuoju, kitaip nesusipratimai gali gerokai aptemdyti gyvenimą. Jeigu jis supras ir nuspręs, kad dabartiniai santykiai su partneriu jam nėra vertingi, patartina atvirai prisipažinti. Neprotinga būtų jį toliau apgaudinėti ir iš paskutiniųjų stengtis atgaivinti beviltiškus santykius. O vienišiems šio Zodiako ženklo atstovams santykių su priešinga lytimi situacija bus labai palanki. Didelė tikimybė sutikti vienintelį ir svarbiausią gyvenimo žmogų.
 
VANDENIS

 
Paskutinį pavasario mėnesį žvaigždės pataria Vandeniui visą savo dėmesį nukreipti į santykius šeimoje ir padėtį visuomenėje. Viską, ką Vandenis planavo šiam mėnesiui anksčiau, gali tekti atšaukti, kad išvengtų šeiminių konfliktų. Jam teks pasistengti ieškant kompromisų ir nuolaidžiaujant kitiems šeimos nariams, kad visi išliktų ramūs ir patenkinti. Žvaigždės rekomenduoja Vandeniui kritiškais atvejais tartis su partneriu, nieko nuo jo neslėpti, kitaip jis pateks į nemalonią situaciją, o santykiai šeimoje bus sugadinti ilgam. Dėl įgimto žavesio ir lankstumo, sugebėjimo surasti išeitį iš kebliausių situacijų jis įstengs įveikti visus sunkumus.
 
Profesinėje veikloje Vandenio reikalai klostysis gerai. Santykiai su kolegomis bus draugiški ir malonūs. Jam kils nemažai gerų idėjų. Jeigu Vandenis jų neignoruos ir rūpestingai stengsis įgyvendinti, tai sugebės pagerinti savo materialinę padėtį. Naujų sveikatos problemų neturėtų kilti, bet reikės saugoti nervų sistemą, kad stresai jos nenualintų, ir reguliariai ilsėtis.
 
ŽUVYS
 
Su gegužės mėnesio pradžia Žuvims baigsis užsitęsęs sąstingio periodas. Prasidės tinkamiausias metas veržtis į priekį, mokytis, tobulėti, kelti kvalifikaciją. Šį mėnesį jos sulauks įdomių pasiūlymų, susijusių su verslu, bendradarbiavimu arba darbo pakeitimu. Visus pokyčius į gyvenimą įneš tie žmonės, iš kurių jos to mažiausiai galėjo tikėtis.
 
Gegužės mėnesį Žuvys galės mėgautis gyvenimu ir pramogauti, nesukdamos sau galvos dėl išlaidų, nes jų pajamos bus pakankamos. Tokia sėkmė pasitaiko ne dažnai, todėl joms patartina atsipalaiduoti ir pasidžiaugti gyvenimu. Užtat jų santykiai su giminėmis ir artimaisiais nebus patys geriausi. Partneris nuolatos bandys aiškintis santykius ir ieškoti priekabių. Deja, išvengti visų tų nemalonių pokalbių ir nesusipratimų Žuvims nepavyks. Jeigu jos iš tikrųjų nėra ištikimos partneriui arba nebrangina jo, tai geriau iškart tiesiai prisipažinti, nes kitaip situacija tik blogės. Jeigu partneris joms brangus, tai nederėtų kurstyti jo pavydo.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top