Now Reading
Pramogų gidas (rugsėjo 24-25 dienomis)

Pramogų gidas (rugsėjo 24-25 dienomis)

Pramogų gidas (rugsėjo 24-25 dienomis)

Leiskite paklausti, kuris metų sezonas yra Jūsų mėgstamiausias? Tikriausiai yra tų, kurie įvardintų esamąjį – Bobų vasarą, tad visus sveikiname su šiuo neišpasakytai gražiu, nors ir labai trumpu rudens sezono etapu.

Savaitgalis nusimato ypatingas! Ir ne tik dėl jau aptartos šiltos Bobų vasaros, tačiau ir dėl kitų renginių. Tad kviečiame laukan – išnaudokite paskutinius saulės spindulius, išeikite į parką pasivaikščioti, stebėkite, kaip kūrybingai dažosi medžių lapai, mėgaukitės, fotografuokite… O mes lauksime gražiausių savaitgalio akimirkų, kuriomis pasidalinsime su skaitytojais mūsų Facebook’o profilyje.

PENKTADIENIS
Vilnius

Laukan pakvies ir Vilniuje organizuojamas renginys „Green night“, kuris žada „žalią šviesą“ įėjimui ir linksmybėm iki paryčių šiose vietose: „Balti drambliai“, „Brusly“, „Čaplino terasa“, „Havana Social Club“, „Menų loftas“, „Paparazzi“, „Tamsta“, „Tarantino“, „Vasaros terasa“, „Woo“. Ar kas gali būti geriau, nei nemokamas įėjimas ir įdomi pramoga pasirinktinose vietose? Pirmyn!

Kadangi klubai duris atidaro nuo 22 valandos, geros muzikos po atviru dangumi pasiklausyti galite nuėję į Piano.lt kiemelį, kur jaukioje aplinkoje žinomi Lietuvos dainininkai kvies pasinerti į kokybiškos lietuviškos populiariosios muzikos ritmus. Rengiamo koncerto „Dar ne kartą: dainos istorija” metu naujai atgims populiariausios vieno ryškiausių lietuviškos estradinės muzikos kūrėjų Laimio Vilkončiaus dainos.

Kaunas

Kauniečiai savaitgalį bus kviečiami į Modernaus šokio festivalio šokio spektaklius. Penktadienį Girstučio kultūros rūmuose pasirodys kelių šalių šokio trupės. Viena ryškiausių – brazilų trupė „Experimentus“ su šokio spektakliu „Formos“. Įsivaizduokite, jog turite dėžutę, pilną atsiminimų… „Kūną“ kaip objektą, kuris kartą pravertas atgaivina prisiminimus, vedžiojančius po atmintį… 


Penktadienį norisi išsikrauti šokio aikštelėje? Klube „Pop Star Bar“ vyks skambiu pavadinimu užvadintas vakarėlis Sweet & Sexy . Šios nakties programą didžėjai ruošia itin kruopščiai. Bet kalbėti apie muziką galima šimtą kartų, o išgirsti užtenka ir kartą, tiesa? Susitinkam patikrinti saldžiausio kokteilio ir išrinkti, kuri mergina klube labiausiai sexy! 

ŠEŠTADIENIS
Vilnius

Vilniuje savaitgalį išties gausu veiksmo. Tad apie viską trumpai: besidomintiems grožio industrijos naujovėmis – apsilankymas „Baltic Expo Beauty“ parodoje turėtų būti privalomas. Kino gurmanai kviečiame į Vilniaus dokumentinio kino festivalį, repertuarą rasite mūsų skiltyje kino teatrai. Juk kur kitur galime pamatyti gerus dokumentinius filmus, jei ne festivaliuose?

Muzika plačiai skambės Gedimino prospekte, nes „Vilniaus brodas gyvas!“, tiesa, vakare “Fluxus Ministerijoje“ galėsite sudalyvauti šio renginio pratęsime, kuriame dainuos svečiai iš Graikijos, Izraelio, Pietų Korėjos, Latvijos. Kvartetas lapkričio mėnesį Amsterdame ketina įrašyti naują albumą, o jau 2011 pavasarį iškeliaus į koncertinį turą po Europą. Mes esame tie laimingieji, kurie galime… juos išgirsti jau šį šeštadienį.

Kaunas

Kauniečiai šeštadienio popietę yra kviečiame į driftingo finalą prekybos miestelyje „Urmas“. O visiems pasiilgusiems šiek tiek romantikos – KTU studentai rengia „Rudens regatą“, kuri vyks senamiesčio prieplaukoje. Renginyje laukiami visų šalies universitetų ir kolegijų studentai, taip pat miesto gyventojai ir svečiai. Šventės dalyviai galės ne tik stebėti, bet ir patys išmėginti jėgas įvairiose sporto varžybose ir atrakcijose, smagiai leisti laiką jaunųjų pirklių mugėje, šėlti vakariniame Lietuvos roko žvaigždžių koncerte.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Taip pat esate kviečiame į modernaus šokio festivalio pasirodymus. Pasiilgusiems muzikos – „Jacht klube“ koncertuos Gytis Paškevičius, o jei norite šokti pagal progressive house muziką – Graikijos progressive house karaliai G Pal ir Anna Maria dar kartą atvyksta į Lietuvą. Dar vienai sausakimšai ir išprotėjusiai nakčiai klube „Exit“.

Beje, verta paminėti ir smagų vakarėlį klube „Pop Star Bar“ klube Playing 80s & 90s. Tai ne šiaip sau vakarėlis, tai pop muzikos „wikipedia“ nuo „MC Hammer“ iki „Ace of Base“, nuo „Snap“ iki Madonnos. Dėka beprotiškai populiarių aštuntojo ir devintojo dešimtmečio hitų, serijos šeimininkai DJ Bartukai tapo naujaisiais Kauno Dievais. „Playing 80s & 90s“ gali tikėtis visko: ryškiomis spalvomis mirgančios šokių aikštelės, specialiai vakarėliui persirengusių barmenių ir atlikėjų ar net spalvotais autobusais į klubą atvykstančių fanų!

Klaipėda

Klaipėdoje šeštadienį – dėmesio verta 3 veiksmų opera-fantasmagorija – Frank‘Einstainas – XXI amžius. Labai intriguojantis ir vertas dėmesio projektas.

Tačiau jei norite šiek tiek laisviau – klube „Kiwi“ viešės žvaigždė iš Didžiosios Britanijos Jamesas Talkas. Šiam “Defected” šeimos nariui ranką spaudžia tokie šokių muzikos stabai, kaip Johnas Digweedas, o palyginus neseniai su Ridney įrašytas Jameso Talko kūrinys “Forever” tapo mintinai žinomu šokių salių hitu visoje Europoje. 

O septintą savaitės dieną – ilsimės… Ir iki pasimatymo pirmadienį!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top