Now Reading
„Seniausios“ Europoje vyrų striptizo grupės pasirodymas Klaipėdoje

„Seniausios“ Europoje vyrų striptizo grupės pasirodymas Klaipėdoje

„Seniausios“  Europoje vyrų striptizo grupės pasirodymas Klaipėdoje

Klaipėda laukia aistringiausio šių metų savaitgalio. Spalio 2 d. Klaipėdos naktiniame klube „Kiwi“ nugriaudės populiariausios Europoje vyrų striptizo grupės „Amadeus men strip show “ pasirodymas.

Šie vyrukai beveik du dešimtmečius yra pagerbti tarp Vakarų Europos moterų. Bent vienam vakarui iš proto jie jau yra išvedę daugiau nei 10 tūkst. karjerisčių, nusivylusių namų šeimininkių ir netgi feminisčių. Viena iš giliausias tradicijas turinčių vyrų striptizo grupių iš Vokietijos šį savaitgalį surengs vienintelį pasirodymą Lietuvoje. Aistringiausia mėnesio renginį pristato 5 – erių metų gimtadienį minintis erotinių prekių tinklas „Aistra“.

„Amadeus men strip show“ – tai vyrų striptizo pradininkai Europoje. Tuo tarpu, tokiose žinomose kompanijose, kaip „Chippendales“, šiandien šoka, būtent, šių vyrukų apmokyti šokėjai. Nepaisant to, kad nuo pirmojo pasirodymo praėjo jau beveik du dešimtmečiai, „Amadeus“ vyrų pasirodymai su dienomis tik gerėja. Kaip teigia patys šokėjai, pagrindinis jų tikslas yra ne tik nusirengti prieš moterį, o nusirengti prieš moterį su įspūdingu reginiu ir originalia choreografija.

Vaikinų pasirodymuose nestinga teatrališkumo. „Amadeus“ šokio scenarijui priimtina viskas. Ir realūs istoriniai faktai ir išgalvoti kino filmų siužetai. Šiandien „Amadeus“ vis dar yra populiariausia vyrų striptizo grupė Vokietijoje, kuri per mėnesį surengia daugiau nei šimtą erotikos spektaklių gimtojoje šalyje ir užsienio valstybėse. „Amadeus men strip show“ pasirodymai – tai lyg geras vynas, kuris su laiku tampa vis brandesnis ir prabangesnis.

Į Klaipėdą įkaitinti moteriškų aistrų atvyks ir jaunieji komandos nariai ir „Amadeus“ senbuviai, kurių išpuoselėto kūno privalumų galėtų pavydėti net ir perpus jaunesni vyrai. Kompanija pažada, kada jų pasirodymą Lietuvos moterys dar ilgai regės savo slapčiausiuose sapnuose.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vyriškosios auditorijos laukia išskirtinis ir labai karštas „Escape Angels“ merginų pasirodymas. O teisingu vakaro muzikos ritmu pasirūpins klubo rezidentai Uncle Roll, Manchini, DruGys bei „Deep Frequency“ komandos narys Yakoff.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top