Now Reading
Lietuvaičio kerštas merginai: nufilmavo ir internete paviešino intymius neištikimybės įrodymus (N-18, video)

Lietuvaičio kerštas merginai: nufilmavo ir internete paviešino intymius neištikimybės įrodymus (N-18, video)

Lietuvaičio kerštas merginai: nufilmavo ir internete paviešino intymius neištikimybės įrodymus (N-18

Lietuvis vaikinas sugalvojo originalų būdą, kaip atkeršyti savo neištikimai draugei. Jis savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino filmuotą medžiagą, kurioje užfiksuota merginos neištikimybė.

Savo širdies skausmą jis išliejo po įkelta vaizdo medžiaga:

„Milda mylisi su kitu… Milda… Trys (beveik 3,5) metų kartu. Niekuomet nesijaučiau taip gerai. O ji mokėdavo mane taip pasijausti. Nereikėjo man daug – pats gražiausias dalykas buvo, kai ji mane „apsivyniodavo“ rankutėmis ir kojomis lovoje einant miegoti. Jaučiausi lyg debesyse kiekvienąkart. Nebuvo dienos, kai Milda neturėjo saldainio ar gėlytės. Aš taip norėjau, kad ji būtų laiminga. Buvau, prisipažįstu, depresijoje – tiesiog liga, kurią man pavykdavo gydyti alkoholiu („Xanax“, „Relanium“, „Amytriptilinas“). Nors šūdą aš malu. Tai buvo tik pretekstas siekti daugiau, aprūpinti gerove savo mylimąją. Kai nepasisekdavo, spausdavau save, darydavausi piktas. Nelogiška kompromituoti („Nevalyk grindų dėmių su pasenusia, pajuodusia kempine“) Mildai atrodė teisinga. Aš visuomet buvau nuolankus. Na, kartais gal ir ne, kai pateisinamu dalyku tapo vyrui (man) per snukį daužymas. Tada sušukdavau. Ir esu kaltas. Atsiprašinėjau, visuomet buvau geras. Eidamas į parduotuvę pieno, būtinai paimdavau bent šokoladuką savo princesei. Princesei, kuri supyko ant manęs dėl eilinės nesąmonės ir kurią šiandien radau atliekančią oralinį seksą nežinomam žmogui. Aš tiek turėjau vilčių. Norėjau, kad būtume kartu, turėtume vaikiukų, gyventume laimingi. Niekada nebuvau tau neištikimas, Milda. Tu visąlaik buvai mano širdyje. Kai studijavau Anglijoje, iš pasiilgimo skaudėdavo krūtinę. Ir iki šiol ją skauda. Dalijuosi vaizdo įrašu, kiek spėjau nufilmuoti. Sudie. Buvo praėję šešios dienos po susipykimo, nes po labai gražios kartu savaitės tu sakei, kad vis tiek viskas sugriauta. Norėjau verkti, liūdėti, bet neišėjo. Liko tik pyktis. Bet jis laikinas. Linkiu tau meilės, kuri mana buvo per prasta…“

Vaizdo įraše galima girdėti, kaip vaikinas prašo atidaryti duris, ir net žada nemušti savo konkurento. Tačiau į vidų įleistas nebuvo – šis jam prieš pat nosį užskleidė užuolaidas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top