Now Reading
Prieš visą Europą koncertuosiantys lietuviai „Deeper Upper“: padėkite iškovoti pagrindinį prizą

Prieš visą Europą koncertuosiantys lietuviai „Deeper Upper“: padėkite iškovoti pagrindinį prizą

Prieš visą Europą koncertuosiantys lietuviai „Deeper Upper“: padėkite iškovoti pagrindinį prizą

Laikas.lt
Justės Urbonavičiūtės nuotr.

Lietuviai „Deeper Upper“ šio pirmadienio vakarą pasirodys „EuroMusic Contest“ finaliniame koncerte Paryžiuje ir prašo savo gerbėjų pagalbos įveikiant paskutinįjį laiptelį ­– būti geriausiais didžiausiame Europos internetiniame muzikos konkurse.

„Jau ne kartą dėkojome visiems draugams ir gerbėjams, kurie išreikšdami savo palaikymą atvedė mus iki finalo šiame konkurse. Tačiau turime paskutinį prašymą – atiduoti savo balsą už mus, stebint mūsų pasirodymą finaliname koncerte Paryžiuje. Savo balsais galite mums padėti žengti didelį žingsnį mūsų karjeroje bei, žinoma, garsinti Lietuvos vardą“, – teigė „Deeper Upper“ nariai.

Koncertas įvyks Paryžiaus „Divan Du Monde“ klube ir bus gyvai transliuojamas konkurso internetiniame puslapyje www.euromusiccontest.com. Koncerto pradžia Lietuvos laiku – 21 valanda.

Minėtame internetiniame puslapyje vyks ir balsavimas. Balsuoti už patikusį atlikėją bus galima prisijungus su savo „Facebook“ paskyra. Lietuviai scenoje pasirodys 9 numeriu.

Pagrindinis konkurso prizas vieninteliam laimėtojui – galimybė įrašyti savo dainas Graikijos Santorini saloje įsikūrusioje „Black Rock“ studijoje, kurioje įrašus atliko „One Republic“, Joe Bonamassa, Steve Harris ir kitos žvaigždės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Į „EuroMusic Contest“ finalą lietuviai pateko praėję kelis atrankos etapus: surinkę pakankamą kiekį gerbėjų balsų ir atrinkti profesionalios komisijos, sudarytos iš įvairių muzikos industrijos atstovų. Iš viso konkurse dalyvavo virš 3000 grupių iš visos Europos, o finale liko tik 10.

„EuroMusic Contest“ konkurso finale taip pat pasirodys atlikėjai iš Didžiosios Britanijos, Islandijos, Norvegijos, Prancūzijos, Graikijos, Austrijos, Belgijos, Lenkijos ir Kroatijos.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top