Now Reading
Eksperimentas: ar įmanoma susirasti antrą pusę pažinčių „apps’o“ pagalba? (foto)

Eksperimentas: ar įmanoma susirasti antrą pusę pažinčių „apps’o“ pagalba? (foto)

Eksperimentas: ar įmanoma susirasti antrą pusę pažinčių „apps'o“ pagalba? (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Temptingalice.com

Mergina vardu Kirra Cheers jau dveji metai gyvena Niujorke, kur, pasak jos, meilė yra žiaurus reikalas. „Čia visai kitos vertybės: susitinka mergina ir vaikinas, permiega ir viskas tuo baigiasi. Arba pasimato dėl to paties tikslo dar kelis kartus, tačiau tuopat metu turi dar mažiausiai du partnerius“, – pasibaisėjusi apie pasimatymus Niujorke kalba Kirra.

Gyvenantieji ar gyvenusieji šiame kosmopolitiškame mieste žino, tai tiesa ar ne, tačiau vadovaujantis aukščiau pateiktu teiginiu, akivaizdu, kad atsiradus išmaniesiems telefonams ir jų programėlėms, situacija dar paaštrėjo. Viena populiariausių „iPhone“ ir „Android“ skirta programėlė – „Tinder“. Ji sujungia žmones pagal jų esamą vietą. Pavyzdžiui, tame pačiame renginyje esantiems asmenims pasiūloma įvertinti vienam kito nuotrauką – jei abu išreiškia norą susipažinti, belieka tai padaryti.

Taigi Kirra aštuonias savaites naudojosi šiuo „apps’u“, nuėjo į septyniolika pasimatymų ir padarė išvadas, kurias apibendrino projekte „Tinderella“. „Pasidaro visai smagu, tačiau ilgainiui apima toks negeras jausmas, lyg kažką apgaudinėtum, iš kažko šaipytumeisi…“, – po visko sako drąsuolė.

Žemiau pateiktos vaikinų, su kuriais „Tinder“ dėka susipažino Kirra, nuotraukos atspindi, anot jos, 7 Niujorke gyvenančių vyrų tipus. Juos merginai išsiaiškinti padėjo būtent minėtas eksperimentas. 17 pasimatymų per du mėnesius! Kitas ir per gyvenimą į tiek nenueina. Taigi panašiose vietose į nurodytąsias, Kirros teigimu, galima sutikti kažką, kas primintų šiuos vaikinus.

Beje, Kirra vaikino taip ir nesusirado, o po pasimatymo maratono, jautėsi išsekusi ir ką padarė pirmiausia, tai išsiregistravo iš „Tinder“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top