Now Reading
R. Reynoldsas nori atsikratyti vakarėlio liūto etiketės

R. Reynoldsas nori atsikratyti vakarėlio liūto etiketės

R. Reynoldsas nori atsikratyti vakarėlio liūto etiketės

Holivudo aktorius Ryanas Reynoldsas skundžiasi, jog po vaidmens filme „Van Vailderio vakarėlis“ – net ir tapus šeimos vyru, jam niekaip nepavyksta atsikratyti vakarėlių liūto etiketės.

Holivudo olimpe sparčiai kylantis ir šiuo metu sausakimša darbotvarke besidžiaugiantis aktorius Ryanas Reynoldsas, 2008 metais vedė kolegę gražuolę aktorę Scarlett Johansson. Tačiau R. Reynoldsas teigia, jog tai neįtikino jo gerbėjų į jį žiūrėti rimčiau.

Aktorius juokais skundžiasi, jog žmonės iki šiol tiki, kad jis yra pašėlęs vakarėlių vyrukas, o ne šeimos žmogus. Toks įvaizdis jam prilipo po vaidmens 2002-ųjų komedijoje „Van Vailderio vakarėlis“. Po filmo Ryanas nuolat sulaukia kvietimų dalyvauti audringose nepažįstamųjų šventėse.

Viename naujausių interviu „GQ“ žurnalui R. Reynoldsas pasakojo: „Tas filmas pavertė mane vakarėlių žmogumi. Iki šiol, vos man įžengus į kokį barą, visi pradeda siūlyti išgerti, kviečia prisėsti prie jų staliukų ir tikisi, kad paversiu jų vakarėlį laukiniu.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

33 metų aktorius tikisi, kad netrukus jo įvaizdis gerbėjų akyse pagaliau pasikeis ne tik dėl sėkmingos santuokos, bet ir rimtų naujųjų vaidmenų. Naujausias R. Reynoldso filmas „Palaidotas gyvas“ iš aktoriaus pareikalavo ne tik vaidybinio talento, bet ir fizinės ištvermės – kone visą filmavimo laiką jam teko praleisti ankštoje dėžėje – klaustrofibiškame trileryje jo herojus pagrobiamas ir gyvas palaidojamas šešios pėdos po žeme. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top