Now Reading
Šiandien pasirodo naujas nemokamas pramoginis žurnalas

Šiandien pasirodo naujas nemokamas pramoginis žurnalas

Šiandien pasirodo naujas nemokamas pramoginis žurnalas

Sėkmingai augantis laisvalaikio portalas Laikas.lt spalio 11 dieną Vilniaus ir Kauno miesto gyventojams pristato naujieną – nemokamai platinamą žurnalą Laikas.lt.

Internetiniai portalai turi vieną ydą – kasdien keliskart atnaujinama informacija ir aktualijos dažnai užgožia gerus ir įdomius straipsnius. Kita vertus, nors internetas šiandien ir yra vienu mostu pasiekiamas, tačiau ne visada ir visur norisi juo naudotis.

Todėl pristatome spalvingą ir patogų žurnaliuką, kuriame – portalo turinį atliepiantys įdomūs straipsniai apie madą, naujas miesto vietas, nuotykius, žaismingi susitikimai ir interviu su žinomais žmonėmis. Žurnale didelis dėmesys skiriamas turiningam laisvalaikio planavimui – pramogų gidas, apžvelgiantis kino, teatrų, koncertų, vakarėlių repertuarą.

Žurnale, kaip ir portale Laikas.lt – naudinga, kokybiška ir teigiama informacija. Jokios politikos ir bumbėjimų, nes tai jau prieštarautų mūsų devizui „įdomus ir gyvas“.

Nemokamą žurnaliuką jau nuo pirmadienio galima rasti įvairiose Vilniaus ir Kauno miestų erdvėse – kavinėse, restoranuose, verslo centruose, universitetuose ir kitur. Kol kas žurnalas pasirodys kas antrą pirmadienį. Tačiau prognozuojame, kad kitą mėnesį Laikas.lt žurnalas taps savaitinis pirmadienio atributas kiekvieno miestiečio rankose! Pradinis žurnalo tiražas -20 tūkst.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nekantraujantiems pateikiame leidinio elektroninę versiją (pdf formatu).

Dėmesio: nekantriai laukiame, kol žurnalas pateks į Jūsų rankas. Nufotografuokite ir atsiųskite! Pirmieji du atsiuntę laimės pakvietimą į kiną spektaklį ar vakarėlį klube! Nuotraukas siųskite adresu: [email protected].

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top