Now Reading
Orai: šaltis pasiduoti neketina

Orai: šaltis pasiduoti neketina

Orai: šaltis pasiduoti neketina

Antroje savaitės pusėje vietomis galime sulaukti šviežio sniego, vis spaus šaltukas. Šeštadienį šaltis kiek atsileis, bet sekmadienį ir vėl sugrįš. Taigi, jei žiema ir atsipalaiduoja trumpam, tai tuoj pat ir vėl susiima.

Ketvirtadienį žvarbti vers ne tik šaltukas, bet ir šaltas šiaurės vėjas. Daugelyje rajonų vyraus debesuotumas. Vilniuje ir Kaune, dienos metu, dangus bus apniukęs. Šaltis sieks –9–6 laipsnius. Šiauliuose dieną debesuotumas sumažės, bus apie –7 laipsnius šalčio. Pajūryje įdienojus vyraus pragiedruliai, termometrai fiksuos –5 laipsnius.

Penktadienį daug kur pasnigs, pasisuks vakarų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, dangų gaubs debesys. Pirmoje paros pusėje temperatūra sieks –11–10 laipsnių. Dieną snyguriuos, šals iki –7 laipsnių. Šiauliuose, nakties ir ryto metu, vyraus –12 laipsnių šaltis. Diena bus apniukusi, numatoma –6 laipsnių temperatūra. Pajūryje, tamsiuoju paros metu, temperatūra nukris iki –8–6 laipsnių. Įdienojus danguje sukiosis debesys, bus apie –2 laipsnius šalčio.

Šeštadienį, pirmoje paros pusėje, daugelyje rajonų snyguriuos. Šaltis trumpam atlėgs. Pasisuks pietų vėjas. Vilniuje ir Kaune didžiąją paros dalį šaltukas svyruos tarp –8–6 laipsnių. Naktį ir ryte numatomas sniegas. Įdienojus galimi pragiedruliai, o vakarėjant šaltis vėl stiprės. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, šals iki –7 laipsnių, debesys barstys sniegą. Dienos metu dangus išsigiedrins, bus apie –5 laipsnius šalčio. Pajūryje dangus bus giedras. Naktį ir ryte temperatūra sieks –4–3 laipsnius, o įdienojus šaltis ims stiprėti. Tuo metu atvės iki –7–6 laipsnių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sekmadienį šaltis vėl sugrįš, bus debesuota, kritulių nenumatoma. Vilniaus ir Kauno apylinkėse termometrai fiksuos –11–9 laipsnius šalčio. Visą parą vyraus debesuotumas. Šiauliuose temperatūra nukris iki –12–10 laipsnių, danguje kabos debesys, sniego nenumatoma. Pajūryje šaltis sustiprės iki –9–7 laipsnių, dangus bus apniukęs.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, pirmomis ateinančios savaitės dienomis temperatūra susvyruos ir šaltis vėl trumpam sumažės, tačiau nuo savaitės vidurio į šalį plūstels tikras speigas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top