Now Reading
Orai: vyraus pavasarinis lietus

Orai: vyraus pavasarinis lietus

Orai: vyraus pavasarinis lietus

Panašu, jog pavasariui dar prireiks šiek tiek laiko įsibėgėti. Šios savaitės pradžioje jau vyraus malonesnė temperatūra, tačiau nuotaiką sugadinti gali apniukęs dangus ir lietus. Savaitei baigiantis debesys taip ir nesiskirstys, o vietomis naktimis dar spustels šaltukas.

Pirmadienį daugelyje rajonų dangų gaubs debesys, protarpiais palis. Pūs rytų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse diena bus apniukusi, oras šils iki 4 laipsnių. Šiauliuose įdienojus vyraus debesuotumas, bus apie 4 laipsnius šilumos. Pajūryje temperatūra kils iki 5 laipsnių, numatomas giedras dangus.

Antradienį vietomis krituliai bus gausesni. Pūs nepastovios krypties vėjas. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, bus apie 2–3, dieną apie 4–6 laipsnius šilumos. Visą parą varvės dangus. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, dangumi plauks debesys, bus apie 1 laipsnį šilumos. Įdienojus pradės lyti, temperatūra kils iki 2 laipsnių. Pajūryje, naktį ir ryte, temperatūra sieks nulį, debesuotumas bus mažas. Diena bus apniukusi, oras šils iki 5 laipsnių.

Trečiadienis ir vėl bus apniukęs, tačiau kritulių tikimybė sumažės. Pūs ramus vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkės numatomas gausus debesuotumas. Pirmoje paros pusėje bus apie 0–1 laipsnį šilumos. Diena bus apniukusi, lietaus nenumatoma. Oras sušils iki 4 laipsnių. Šiauliuose, nakties ir ryto metu, vyraus nulinė temperatūra, gali pasnigti. Įdienojus temperatūra kils iki 2 laipsnių. Pajūryje dangų gaubs debesys. Nakties ir ryto metu bus apie 2, dieną apie 4 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį be didesnių pokyčių. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, bus apie 2 laipsnius šilumos. Įdienojus purkš lietus, temperatūra sieks 5 laipsnius šilumos. Šiauliuose, naktį ir ryte, spustels –1 laipsnio šaltukas. Dieną dangumi plauks debesys, oras šils iki 3 laipsnių. Pajūryje, pirmoje paros pusėje, termometrai fiksuos 1 laipsnį šilumos. Įdienojus kritulių nenumatoma, tačiau saulę dengs debesys, bus apie 5 laipsnius šilumos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Penktadienis taip pat skendės debesyse, pūs nepastovios krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, termometrai fiksuos 1–2 laipsnius šilumos. Įdienojus debesys neleis pasirodyti saulei, temperatūra
kils iki 5 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, atvės iki –1 laipsnio, debesys bus menki. Dieną oras šils iki 4 laipsnių, debesuotumas išaugs. Pajūryje, naktį ir ryte, bus apie 1 laipsnį šilumos. Įdienojus temperatūra sieks 5 laipsnius šilumos, debesys trumpam prasiskirstys.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, savaitgalį orai bus labai panašūs, tik pūs gūsingas vėjas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top