Now Reading
Matthew Williamsonas kurs naują drabužių liniją

Matthew Williamsonas kurs naują drabužių liniją

Matthew Williamsonas kurs naują drabužių liniją

Britų dizaineris Matthew Williamsonas pastaruoju metu nešykšti gerų naujienų. Vos prieš kelias dienas pristatęs knygą apžvelgiančią savąjį kūrybos kelią, jis praneša apie naujos dukterinės linijos „Muse by Matthew Williamson“ įkūrimą.

Jau trylika metų mados industrijoje besidarbuojantis dizaineris teigia, jog dabar yra kaip niekad užtikrintas ir pasiruošęs dalį savo kūrybinio potencialo atiduoti naujajai žemesnių kainų linijai skirtai moterims.
 
Eksperimentai su žemesnių kainų linijomis Matthew Williamsonui nėra naujiena. 2009-ųjų pavasarį mados mylėtojai iš H&M parduotuvių graibstė specialiai šiam drabužių tinklui sukurtą dizainerio kolekciją.


Matthew Williamsono ir H&M bendradarbiavimo rezultatas.

 
Paklaustas kaip atrodys jo pagrindinės vardinės linijos „jaunesniąja seserimi“ vadinama kolekcija, Matthew Williamsonas išlieka kiek paslaptingas – sunku atsakyti, kai kūrybinis procesas dar pačiame įkarštyje. Aišku tik viena – „Muse by Matthew Williamson“ išlaikys būdingiausius Williamsono kuriamos moters bruožus bei estetinius pagrindus.
 
Kaip taisyklė, dukterinės linijos pasižymi ne tik prieinamesnėmis kainomis, bet ir gyvumu. Tad iš ryškiaspalvių ir margų motyvų bei kokteilinių suknelių mylėtojo Matthew Williamsono neabejotinai galima tikėtis įdomaus ir spalvingo rezultato. Belieka tik nekantriai laukti 2011-ųjų vasario.

Justė Urbonavičiūtė
Nuotr. iš nitrolicious.com, fashiongonerogue.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top