Now Reading
Kaip pasigaminti obuolių pyraga (Neringa)

Kaip pasigaminti obuolių pyraga (Neringa)

Kaip pasigaminti obuolių pyraga (Neringa)
  • 4 kiaušiniai,
  • 8 obuoliai ,
  • 150g miltų,
  • sviesto,
  • saujelė migdolų drožlių ,
  • 3 šaukštai grietinės,
  • 2 šaukšteliai kepimo miltelių,
  • pagal skonį cinamono,vanilinio curkraus,
  • šaukštelis sviesto.
  • Stiklinė cukraus 

Obuolius nuplaukite,perpjaukite per pusę,pašalinkite sėklializdžius,supjaustykite plonomis skiltelėmis ir pakepinkite svieste,kol iš obuolių išsiskirs sultys ir jie suminkštės.Kiaušinius su paprastu ir vaniliniu cukrumi išplakite iki vientisos masės,tada įmaišykite grietinę,tirpintą sviestą,po truputį suberkite miltus ir kepimo miltelius.

Tešlą gerai išmaišykite iki vientisos masės.Karščiui atsparų kepimo formą ištepkite riebalais,pabarstykite džiuvėsėliais,ant dugno berkite migdolų druožlių įpilkite truputį tešlos,tada tolygiai paskirstykite šutintus obuolius.Ant obuolių užberkite kelis šaukštelius su cukrumi sumaišyto cinamono,tada ant jų sukrėskite likusią tešlos masę.kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Patiko receptas? Kelk nykštį!

Pasidalinkite receptu, papasakokite, kaip pasigaminti ir laimėkite 100 litų čekį, kurį galėsite išleisti „Mambo” picerijoje Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ar Šiauliuose.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top