Now Reading
Jis Leonas. Ji Jazzu. Ir jų naujas albumas (Foto)

Jis Leonas. Ji Jazzu. Ir jų naujas albumas (Foto)

Jis Leonas. Ji Jazzu. Ir jų naujas albumas (Foto)

Ketvirtadienio vakaras „Tamstos“ klube buvo sausakimšas, nes Jazzu ir Leon Somov pristatė savo naują albumą „Score“. Kaip teigė patys atlikėjai, šiuo albumu jie žengia naują žingsnį ir pristato daugiau elektronikos ir energijos turintį albumą.

Jazzu ir L. Somov naujas albumas tikrai kitoks. „Nebeliko tos švelnios mergaitės Jazzu, jų muzika elektroniškenė. Esu senas dueto gerbėjas, tačiau tai, ką išgirdau šiandien, mane tikrai nustebino“, – nusišypsojo ant laiptų sėdintis Jonas. Bet grįžkime į koncerto pradžią.

Koncerto metu Leonui Somovui ir Jazzu tradiciškai talkino Domas ir Marijus Aleksos. Visą koncertą sudarė dvi dalys – pirmoje buvo pristatytas naujasis albumas. Antroje – gerbėjai galėjo pasidžiaugti senais gerais muzikos perliukais. „Oj, kiek gėlių, jaučiuosi kaip Ala Pugačiova“, – nusišypsojo Jazzu, kuriai buvo įteikta keletas gėlių puokščių.

Jazzu kostiumai buvo tikrai įspūdingi ir keitėsi net keturis kartus. Pagrindinis kostiumų akcentas – švarkeliai „pūstomis“ rankovėmis, triko, sukarpyti marškiniai, batai su platforma arba basos kojos. O dainininkės mimikos koncerto metu taip pat vertos atskiro dėmesio – papūstos lūpos, liežuvis….Kai kam toks naujas Jazzu įvaizdis priminė airių elektronikos atlikėją Roisin Murphy, tačiau ją turbūt kopijuoja daugelis.

Tad naujas dueto albumas „Score“ pratins klaustytojus prie kitokios muzikos – spalvingesnės, garsesnės ir ryškesnės. Justė Arlauskaitė tikrai yra Jazzu – žaisminga pamaiva, o L.Somov – tikras Leonas – rimtas ir susikaupęs.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

O tie, kurie nespėjo ar netilpo ketvirtadienį, Jazzu ir L.Somov naują albumą pristatys ir šiandien klube „Tamsta“. O pajūryje gyvenantys atlikėjų talento gerbėjai jau žino, kad Leon Somov ir Jazzu sutikti galima Klaipėdos klube „Dr. Who“. Čia naujoji programa bus pristatyta spalio 23-ąją, šeštadienį. Dar po savaitės, pasitinkant ilgąjį savaitgalį, muzikantų komanda vyks į Kauną. Spalio 30-ąją suplanuotas koncertas klube „Nautilus“.

Pirmadienį naujo albumo dainas bus galima išgirsti ir nemokamai Šv.Jonų bažnyčioje Vilniuje.

Koncerto klausėsi Rasa
Foto: autorės

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top