Now Reading
Ja Rule valdė, bet Sindikatas „užvaldė“ (Foto)

Ja Rule valdė, bet Sindikatas „užvaldė“ (Foto)

Ja Rule valdė

Sekmadienį Ūkio banko teatro arenoje Vilniuje koncertavo vienas žymiausių hiphopo atstovų – Ja Rule, kurį apšildė dvi lietuviškos hiphopo žvaigždės – „Dee & Kamy“ ir „G&G Sindikatas“.

Vieta: Ūkio banko teatro arena buvo „sumažinta“ atėjusių žiūrovų kiekiui, kurių nebuvo ypač daug. Tad tik reikia džiaugtis, kad panašus koncertas nebuvo surengtas „Siemens“ arenoje, kaip kad prieš keletą metų Vilniuje koncertavusio Snoop Doggo pasirodymas, kurio metu žiūrovų skaičius nebuvo proporcingas arenos dydžiui.

Apšildantys: reperio Ja Rule pasirodymą apšildė hiphopo duetas „Dee & Kamy“ ir legendiniai „G&G Sindikatas“. „Dee & Kamy“ publiką įkaitino po truputį, o likusį darbą puikiai atliko „G&G Sindikatas“. Susirinkusieji prašė vis naujų žinomų grupės dainų, o didžiausi aistruoliai kartu su „G&G Sindikato“ vyrais nusimetė ir marškinėlius (tarp jų buvo ir keletas merginų). Abi apšildančios grupės koncertavo po valandą. Tokie ilgi apšilimai erzino kai kuriuos žiūrovus, kurie kantriai laukė Ja Rule. „Tikiuosi, kad Ja Rule pasirodymas bus ilgesnis, nei „G&G Sindikato“, – teigė viena hiphopo gerbėja.

Publika: susirinkusią publiką buvo galima įvardinti kaip labai įvairią – nuo mažųjų reperių iki solidžių ponių. Aktyviausi susirinko prie scenos, tačiau ir sėdintys VIP vietose koncertui įsivažiavus atsistojo ir parodė, kad hiphopas klausomas ne atsisėdus.

JA RULE. Pagaliau po dviejų valandų ant scenos pasirodė ir visų labai lauktas reperis Ja Rule. Publika plojo pamačiusi reperio komandos narius, o jam atėjus ant scenos pagaliau prasidėjo ilgai lauktas hiphopo vakarėlis. Ja Rule iš pradžių pasirodė su odiniu švarku ir balta maikute bei akiniais nuo saulės. Koncertui įpusėjus mažėjo ir rūbų skaičius, kol galiausiai marškinėlių nebeliko ir reperis gerbėjams parodė savo raumeningą ir tatuiruotą kūną. Ypač publiką pralinksmino kažkieno iš salės paduoti ir Ja Rule užsidėti šviečiantys akiniai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Lithuania“, – šimtąjį kartą pakartojo Ja Rule ir „pavaišino“ publiką vandeniu. Reperis koncerto metu atliko visiems žinomas senas („Always On Time“, „New York“, „Body“, „Clap back“, „Gone give it to ya“, „I’m real“ ir kt.) ir naujo albumo „The Renaissance Project“ dainas. Šį albumą dainininkas tikisi išleisti 2011 metais. Daugumos žodžius publika mokėjo mintinai ir dainavo kartu. Tačiau, kaip ir išprognozavo Ja Rule gerbėja, reperio pasirodymas truko trumpiau nei apšildančių lietuvaičių – apie 40 min. Je Rule sceną paliko be biso, padėkų už nuostabią publiką. Gal per mažai, Ja Rule, pabuvai?

Reziumė: per mažai buvo Ja Rule, todėl vakaro vinimi galima vadinti „G&G Sindikato“ vyrus, kurie tikrai nuoširdžiai atliko savo programą. Turbūt organizatoriai žinojo, kad Ja Rule koncertas bus labai trumpas, todėl apšildančios grupės grojo taip ilgai. Tačiau buvo kaip buvo ir reziumė – „G&G Sindikatas“ gerai, o Ja Rule pritrūko laiko. Tad reikia tikėtis jo grįžtant į Lietuvą. Juolab kad šį žodį jis tikrai išmoko tarti ir po koncerto gerbėjams dar ilgai galvoje skambėjo „Lithuaniaaaa“.

Hiphopo klausėsi Rasa Barčaitė
Foto: autorės
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top