Now Reading
Kate Moss atsisveikina su „TopShop”

Kate Moss atsisveikina su „TopShop”

Kate Moss atsisveikina su „TopShop”

Mados mylėtojai lapkričio 2-osios laukia su nekantrumu – „TopShop“ vitrinose pasirodys paskutinioji, keturiolikta, Kate Moss kurta kolekcija.

Nuo 2007-ųjų gegužės su „TopShop“ tinklu dirbanti garsioji britų manekenė pirkėjams siūlo savo asmeninio stiliaus įkvėptus drabužius. Tad kolekcijos dažniausiai dvelkia rokenrolo dvasia susipynusia su kasdienišku paprastumu – aptemptos kelnės, trumpos ir prigludusios suknutės, tačiau neužmirštama ir lengvų medvilninių marškinėlių.

Ir visgi – išskirtiniu stiliaus pojūčiu garsėjanti mados ikona turi trauktis nuo kūrėjos sosto. Abi pusės teigia, jog skiriasi be pykčio. O „TopShop“ vadovas Philipas Greenas dar prideda, jog Kate turi kitų įsipareigojimų. Tačiau patyliukais kalbama, kad modelis kiek senstelėjo ir pabodo vadovui.

Paskutinioji kolekcija neprarado būdingiausių Kate Moss braižo ypatumų. Rokenrolo dvasia? Yra. Trumpos suknelės? Yra. Ir žinoma, bene labiausiai išsiskiriantys kolekcijoje – tvido pelerina su dirbtinio kailio apykakle bei bohemiška vintažo dvasia dvelkianti gėlėta dieninė suknelė. O kur dar pelerina iš plunksnų ar rytietiškų raštų motyvai! Ką iš šios kolekcijos pasirinktų pati Moss? „Jei turėčiau rinktis tik vieną, tuomet griebčiau gėlėtąją suknelę!”. Be naujųjų drabužių bus perleisti dar dešimt populiariausių per trejus metus Kate kurtų modelių.

Na, o kol iki lapkričio 2-osios dar yra šiek tiek laiko, smalsumui patenkinti buvo pateiktos pirmosios kolekcijos nuotraukos bei video, kuriame Kate su draugėmis ragauja šampaną, valgo pyragaičius ir, žinoma, matuojasi naujuosius drabužius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Parengė Justė Urbonavičiūtė
Nuotr. telegraph.co.uk

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top