Now Reading
Prieš debiutinio įrašo pristatymą – ištikimybę grupei pabrėžiančios tatuiruotės

Prieš debiutinio įrašo pristatymą – ištikimybę grupei pabrėžiančios tatuiruotės

Prieš debiutinio įrašo pristatymą – ištikimybę grupei pabrėžiančios tatuiruotės

Vienodos tatuiruotės gimtųjų Šiaulių salone „Totemas Tattoo“ – taip „indie rock“ kolektyvas „Colours of Bubbles“ nusprendė pažymėti debiutinio disko išleidimą. Negana to, tokias pačias pasidaryti jie nemokai siūlo… ir dviems grupės fanams.

Už dovaną „Colours of Bubbles“ salone „Totemas Tattoo“ jo kolekyvui ir visiems užsukusiems šeštadienį, lapkričio 6 dieną žada atsidėkoti nemokamu akustiniu koncertu.

Jame nuskambės dainos iš EP „Today I Am Feeling Better Than Ever“, kuris apibendrina ligšiolinę ketvirtus metus aktyviai veikiančios grupės kūrybą.

Kokį simbolį nutarė išsitatuiruoti, „Colours of Bubbles“ kol kas laiko paslaptyje. Tačiau, sutarę su „Totemas Tattoo“, rokeriai tokią pačią nemokamai žada ir porai savo fanų.

„Darytis identiškas tatuiruotes patys nusprendėme jau seniai. Tačiau pasiūlyti tai ir gerbėjams mus įkvepė vienas interneto muzikos konkursas, kuriame dalyvaujame. Jo pirmame rate buvo siūloma „išprotėjusiems“ fanams pasidaryti tatuiruotę su grupės pavadinimu, ir paskelbti nuotrauką internete.

Nustebino tai, kad kai apie tai paskelbėme „Facebook“ puslapyje, atsirado tokių, kurie tiesiai klausė, ar apmokėsime sąskaitą. Tai dabar tokia proga yra. Tereikia parašyti mums dar kartą internete ir paaiškinti, kodėl tai norite daryti – ir pranešime, kur Šiauliuose yra „Totemas“ ir kaip vyks veiksmas“, – sakė „Colours of Bubbles“ gitaristas Tomas Grubliauskis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Gyvai EP albumą „Today I Am Feeling Better Than Ever“ muzikantai pristatys dviejuose koncertuose, kurie įvyks lapkričio 11 d., ketvirtadienį Vilniaus klube „Bermudai“ ir lapkričio 20 d., šeštadienį, Šiaulių „Juonė pastogė“.

„Colours of Bubbles“ nusprendė kiekvienam perkančiam bilietą į koncertus diską padovanoti nemokamai, o vėliau jį platinti tik keliose nedidelėse parduotuvėse didžiuosiuose miestuose.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top