Now Reading
Laimėk pakvietimą į Meilės trikampį klube „Tamsta” BAIGĖSI

Laimėk pakvietimą į Meilės trikampį klube „Tamsta” BAIGĖSI

Laimėk pakvietimą į Meilės trikampį klube "Tamsta" BAIGĖSI

Laikas.lt toliau siūlo savo skaitytojams laimėti pakvietimus į įvairius renginius. Šį kartą į klube „Tamsta” vyksiantį „Meilės trikampį”, kuriame gros Kostas Smoriginas, Olegas Ditkovskis, Neda Malūnavičiūtė.

Primename – NEDA MALŪNAVIČIŪTĖ (vokalas, fleita), KOSTAS SMORIGINAS (vokalas, gitara), OLEGAS DITKOVSKIS (vokalas, gitara).

Geometrinė figūra – trikampis simbolizuoja tris lygiavertes sudedamąsias, tris įdomias asmenybes, kurios ir pavieniui kuria nuostabius stebuklus, tuo tarpu meilė – tiek pagrindinė kūrybos tema, tiek ir visus „trikampio“ narius suvienijantis jausmas – meilė muzikai, buvimui su klausytojais, prasmingiems tekstams, šiltai muzikavimo atmosferai.

Konkursas baigėsi, pakvietimus laimėjo VaidaK, nes: „K. Smoriginą ir O. Ditkovskį žinau iš Aktorių Trio laikų, o Nedą – kaip solistę. Tiek vienų, tiek kitų muzika labai patinka, o dabar jie visi kartu. Noriu rudeniškai ir ramiai paklausyti jų koncerto Tamstoje ir „nusplavinti” pilką vaizdą lauke.”

ir Beata, nes: „Mano motyvacija butu tokia. Si sestadieni mano geriausia drauge isskrenda i Australija. Ten ji pasiliks gyventi ir nezinau, kada sekanti karta bus proga ja pamatyti. Ketvirtadienio koncertas butu labai puiki svente drauges isleistuviu proga.Noreciau jai padaryti tokia dovana:)O kadangi mes dar abi ir muzikantes,tai butu puiki proga dar karta pasiklausyti nuostabios aktoriu trio atlikeju ir uzburianciu Nedos balso ir fleitos garsu:)”

Renginys vyks ketvirtadienį, 21.30 val. klube „Tamsta”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top