Now Reading
Victoria’s Secret angeliška kolekcija (Foto)

Victoria’s Secret angeliška kolekcija (Foto)

Victoria's Secret  angeliška kolekcija (Foto)

Praėjusią savaitę ant mados podiumų Viktoria‘s Secret 2010 metų kolekcija sužibėjo nauju spindesiu kaip ir, reikia pastebėti, kiekvieną kartą. Šį kartą ji išsiskyrė ne tik apatinio trikotažo unikalumu, bet ir modelių pasirinkimu – kolekciją demonstravo Adriana Lima, Chanel Iman, Karolina Kurkova ir kt.

Kolekcijoje neišryškėjo vientisumo idėja, o persipynė nuo džiunglių tematikos iki itin sportinio ir itin vėjavaikiško stiliaus. Visgi spaudoje ši kolekcija buvo linksniuojama kaip nenuginčijamas angeliško įvaizdžio įkūnijimas.

Viktoria‘s Secret 2010 metų kolekcijos stebėtojai pirmose eilėse buvo tokie žymūs pasaulio muzikos atlikėjai ar aktoriai kaip Maxwell, Russell Simmons, Debbie Harry, Malin Akerman, Adam Levine, Vin Diesel ir Caleb Followill. Įdomiausia, jog visų žiūrovų buvo paprašyta nesinaudoti mobiliaisiais telefonais ir fotokameromis – juk tai be jokios abejonės trukdys stebėti pasirodymą!

O kolekcijos demonstravimo metu buvo galima stebėti ir gyvo garso Katy Perry ir Akon pasirodymus, kurie nepaliko abejingais net pasaulinio garso žvaigždūnus. Kaip, be abejo, ir pati Viktoria‘s Secret kolekcija. Tad pažvelkite patys, kokias interpretacijas šį kartą pasiūlė Viktoria‘s Secret mados namų atstovai.

Parengė Nina Ivanova
Nuotr. www.news.style.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top