Now Reading
Vilniečiai kviečiami į nemokamą čiuožyklą ant stogo

Vilniečiai kviečiami į nemokamą čiuožyklą ant stogo

Vilniečiai kviečiami į nemokamą čiuožyklą ant stogo

Rytoj, gruodžio 1 d., Vilniuje atidaroma vienintelė visoje Lietuvoje čiuožykla ant pastato stogo.

Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ trečiajame automobilių stovėjimo aikštelės aukšte įrengta 480 kv. metrų čiuožykla, praėjusiais metais sutraukusi apie 35 tūkst. lankytojų, ir šiemet vilniečiams ir miesto svečiams suteiks galimybę nemokamai pačiuožinėti bei pasigėrėti sostinės panorama.

„Europos didmiesčiuose įspūdingos čiuožyklos – viena dažniausių pramogų miestelėnams ir svečiams šventiniu laikotarpiu. Tuo tarpu Lietuvoje, net ir pagrindiniuose miestuose, šis malonumas prieinamas ne kiekvienais metais ir ne kiekvienam. Todėl jau antrus metus iš eilės rūpinamės, kad sostinės gyventojai ir miesto svečiai turėtų galimybę mėgautis malonumu čiuožti“, – sako prekybos ir pramogų centro „Ozas“ vadovė Inga Navickaitė.

Pasak jos, praėjusių metų, kuomet ant „Ozo“ stogo čiuožykla buvo įrengta pirmą kartą, patirtis parodė, kad tokios pramogos žmonėms tikrai reikia. „Čiuožykla buvo nuolat pilna žmonių. Daugiausiai joje lankėsi mokyklinio ir studentiško amžiaus jaunimas ir tėvai su vaikais. Juos vilioja galimybė čiuožti ne uždaroje patalpoje, o atviroje erdvėje, apsuptiems šventinio miesto vaizdų. Čia pat, prekybos ir pramogų centre įsikūrusioje greito maisto restoranų alėjoje jie gali atsipūsti bei pasistiprinti“, – sako Inga Navickaitė.

Šiais metais, kaip ir pernai, visi „Ozo“ lankytojai turės galimybę čiuožti nemokamai. Čiuožykla įrengta specialiai šiek tiek aukščiau nuo grindinio, kad čiuožiantieji galėtų grožėtis miesto panorama. Norintys už papildomą mokestį galės užsisakyti instruktoriaus pamokas, o penktadieniais ir šeštadieniais nuo 18 val. ant ledo vyks diskoteka – čiuožykloje sumontuota kokybiška garso ir šviesos įranga.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nemokama čiuožykla ant „Ozo“ stogo veiks nuo gruodžio 1 iki sausio 30 d. kasdien nuo 10:00 iki 22:00 val. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top