Now Reading
Kauno Rotušės aikštėje atidaryta čiuožykla po atviru dangumi (Foto)

Kauno Rotušės aikštėje atidaryta čiuožykla po atviru dangumi (Foto)

Kauno Rotušės aikštėje atidaryta čiuožykla po atviru dangumi (Foto)

Sekmadienį kauniečiai bei miesto svečiai rinkosi į Rotušės aikštę, kur buvo atidaryta nauja ledo čiuožykla po atviru dangumi. Vaikai šoko ir dainavo, ant ledo lipo jauni ir seni, o renginį palaimino ir Kauno meras, ir Kalėdų Senelis iš Suomijos.

Žvarbų gruodžio 5 d. vakarą trys Kalėdų seneliai – Kalėda, Kauno miesto Kalėdų Senelis bei suomis Juolupuki – kvietė susirinkusius apžiūrėti bei išbandyti naująją čiuožyklą. Žiūrovus šildė vaikų grupės DND dainos, o ant ledo pirmosios lipo šokėjos iš Kauno žiemos sporto mokyklos „Baltų ainiai“.

Čiuožyklos atidarymą pagerbė ir Kauno meras Andrius Kupčinskas, taip pat išbandęs šią atrakciją. Vakaras buvo skirtas mažiesiems, kuriems nė akimirkai nuobodžiauti neleido renginį vedę Kalėdų Seneliai. Galiausiai čiuožyklos ledą išbandyti leista visiems norintiems.

Kol kas čiuožykla veikia natūraliomis sąlygomis, tačiau orams atšilus žadama pramogos neatsisakyti ir naudoti dirbtinį ledą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kauno Rotušės aikštė šią žiemą turėtų išlikti viena lankomiausių vietų mieste – prieš savaitę čia įžiebta pirmoji Kalėdų eglė šalyje, netrukus čia žadama atidaryti ir sniego skulptūrų parką. Sekmadienį aikštėje taip pat atidaryta ir kasmetinė šventinė mugė nedideliuose žaliai žibančiuose namukuose.

Martynas Gedvila

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top