Now Reading
Laimėk Lietuvos kvapą! BAIGĖSI

Laimėk Lietuvos kvapą! BAIGĖSI

Laimėk Lietuvos kvapą! BAIGĖSI

Lietuviai yra kūrybinga tauta, bet tai, ką jie sugalvojo sukurti šį kartą, pranoko visus lūkesčius savo paprastumu, originalumu ir neregėta drąsa. Lietuviai sukūrė Lietuvos kvapą! Kaip kvepia Lietuva? Tai kaimas? Miestas? Miškas? O gal ūkininko troba? Tvartas? O gal kautynių išvargintų žirgų aromatas?

Lietuvos kvapas – tai aukščiausios kokybės trijų natų purškiami kvepalai, skirti aplinkos kvėpinimui. Kaip Laikas.lt pasakojo naujų kvepalų idėjos sumanytojas,  Lietuvos kvapas turėtų tapti nacionaline vertybe, nes tai unikalus, įstabus produktas, galėsiantis reprezentuoti mūsų šalį pasaulyje. Kaip kvepia Lietuvos kvapas?

Lietuvos kvapo viršutines natos atskleidžia, kokie atrodome iš pirmo žvilgsnio: gyvename apsupti gyvos ir žalios gamtos, turime jaukius miestus, veiklius žmones. Naudojamės šiuolaikinėmis technologijomis, esame išsilavinę, atviri naujovėms ir smalsūs europiečiai.

Lietuvos kvapo vidurinėse natose slypi, kokie buvome ir esame per amžius: puoselėjantys protėvių tradicijas ir istorinį- kultūrinį paveldą, darbštūs, drąsūs ir kūrybingi žmonės, tvirtai stovintys ant žemės.

Lietuvos kvapo bazinėse natose atsiveria tai, kuo pagrįstai didžiuojamės: seniausia gyva Indoeuropiečių kalba, seniausia ir didžiausia Baltų valstybė, pagoniška praeitis, tolerancija kitoms tautoms ir religijoms.

Kokios kvapo sudedamosios dalys?

Viršutinė nata – bergamotė, lauko gėlių puokštės nata, imbieras, avietė, raudonų uogų nata, greipfrutas.

Vidurinė nata – pakalnutė, alyvos, rožė.

Bazinė nata – gintaras, medžių samanos, kedras, sandalo medis, pačiulis, muskusas, medžio dūmo nata.

Grafinį ženklo, pakuotės ir buteliuko dizainą sukūrė bei pagamino žinomi Lietuvos dizaino meistrai Giedrius Laurušas ir Juozas Brundza. Kvepalus, pagal sudarytą kvapų charakteristiką, pagamino prancūzų kompanija “Galimard”– viena seniausių parfumerijos pasaulyje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Lietuvos kvapą galite įsigyti el.parduotuvėje, o jo kaina – 99 Lt.

Laikas.lt redakcija jau turėjo galimybę įvertinti, kaip kvepia Lietuva,  ir kviečia savo skaitytojus dalyvauti konkurse ir laimėti Lietuvos kvapo pakuotę. Komentaruose parašykite:

Jei kurtumėte Lietuvos kvepalus, kokiais kvapais jie skleistųsi? Miškais, avietėmis, šiaudais, o gal krepšinio kamuoliu? Vienas originaliausiai atsakęs skaitytojas bus apdovanotas šaunia Kalėdine dovana.

Konkursas baigėsi, nugalėjo Mindaugas, kuriam Lietuvos kvapas kvepia taip:

Lietuvos kvapas turėtų būt gaivus,
Kaip kvepia rytą žolė, jūra, dangus…
Mėtos ir liepų žiedų aromatas,
Laukinių gėlių gaivos užburtas ratas.
Kad džiugintų sielą, viliotų, kerėtų,
Visi, kas išvykę, sugrįžti norėtų…

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top