Now Reading
Markas Zuckerbergas: „Facebooką“ kūriau ne merginoms kabinti (Video)

Markas Zuckerbergas: „Facebooką“ kūriau ne merginoms kabinti (Video)

Markas Zuckerbergas: „Facebooką“ kūriau ne merginoms kabinti (Video)

Socialinio tinklo „Facebook“ įkūrėjas Markas Elliotas Zuckerbergas paneigė, kad jis įkūrė kompaniją tam, kad „kabintų merginas“.

Jauniausias milijardierius pasaulyje tokį verdiktą pateikia Holivudo sukurtai juostai „Socialinis Tinklas“ (The Social Network). Filme jis vaizduojamas nepagražintai ir užsimenama, kad sprendimo priežastimi galėjo būti tai, kad jį paliko mergina Erica Albright. 

26-erių metų milijardierius atsisakė bendradarbiauti filmo projekte, atskleidusiame, kad jis apjungė visą vyrišką Harvardo universiteto studentiją įsivaizduodamas, jog tai bus „malonus juokelis“.

CBS naujienų laidoje „60 Minutes“ jis teigė: „Buvo įdomu pamatyti, kas filme pateikta teisingai, o kas išgalvota. Jie gavo vienetinius Marko Zuckerbergo dėvėtus sportinius marškinėlius, kuriuos aš tikrai dėvėjęs. Sandalus jie taip pat rado tinkamus“.

„Bet esminių dalykų, kuriuos jie klaidingai suprato. „Facebook“ kūrimą jie pateikė taip, kad atrodo tai buvus reikalinga tik merginų paieškoms, ar ne?

„Jie visiškai praleido faktą, kad su savo mergina susipažinau anksčiau nei sukūriau „Facebook“. Filme labai susitelkiama M.Zuckerbergo ir dvynių brolių Tylero ir Camerono Winklevossų konfliktu dėl „Facebook“ kilmės. Dvyniai, kartu mokęsi su Marku Harvarde, turimomis žiniomis gavo 65 milijonus JAV dolerių, nes socialinei tinklo svetainei buvo panaudotos jų mintys.

Milijardieriaus teigimu, kino juostoje teismo procesas parodomas kaip „didžioji „Facebook“ istorijos dalis“, bet iš tikrųjų jis praleidęs „mažiau kaip dvi savaites viso savo laiko dėl to nerimaudamas“. Dvyniai tęsia pono Zuckerbergo persekiojimą, tvirtindami, kad buvo apgauti dėl kompanijos vertės.

„Tai, kad jie per visus tuos metus buvo prislėgti, man sunkiai įsivaizduojama. Noriu pasakyti, kad po viso to aš jaučiuosi blogai žinodamas, kad jie man vis dar jaučia pyktį“, – teigė Markas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 

 

Pagal „The Telegraph“ parengė Nerijus Drochneris

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top