Now Reading
Dizainerė teminių vakarėlių šeimininkams siūlo išskirtines prijuostes

Dizainerė teminių vakarėlių šeimininkams siūlo išskirtines prijuostes

Dizainerė teminių vakarėlių šeimininkams siūlo išskirtines prijuostes

Lietuvoje plintant kulinarinių vakarėlių madai, dizainerė Gabrielė Januškevičiūtė sumodeliavo stilingas prijuostes svetingiems teminių namų vakarėlių šeimininkams.

Prijuostės yra sukonstruotos iš įvairiaspalvių juostų, ant kurių įvairiomis pasaulio kalbomis užrašytas tas pats pasveikinimas „Skanaus!”

„Skirtingos spalvos ir užrašai simbolizuoja skirtingų šalių virtuves, todėl tiks dėvėti bet kokiame – ir japoniškame, ir suomiškame, ir tradiciniame lietuviškame ar kitokiame kulinariniame vakarėlyje“, – sako G.Januškevičiūtė.

Dvi prijuostės, pažymėtos firmine dizainerės etikete, atiteks Metų kulinarinių vakarėlių šeimininkams – jai ir jam. „Electrolux“ ir žurnalo „Virtuvė Nuo…Iki“ rengiamo konkurso dalyviai kviečiami pateikti įspūdingiausio savo metų vakarėlio nuotraukas ir aprašymus, apimančius ne tik patiekalus, bet ir dekorą, muzikinį foną, aprangos kodą ir užsiėmimus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pasak rinkimų organizatorių, tai gali būti ir teminis 2011 metų sutikimo vakarėlis, nes konkursas vyks iki kitų metų sausio vidurio, o nugalėtojai bus paskelbti vasario mėn.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top