Now Reading
Emmos Watson burtai: pirmasis pasaulyje „judantis” viršelis (Video)

Emmos Watson burtai: pirmasis pasaulyje „judantis” viršelis (Video)

Emmos Watson burtai: pirmasis pasaulyje "judantis" viršelis (Video)

Ar pamenate filme „Haris Poteris” rodytas „gyvas” nuotraukas, kurios judėdavo? Pasirodo, tai įmanoma ne tik pasakose, bet ir realiame gyvenime. Ir ne be Hermione Granger arba kitaip – Emmos Watson pagalbos. Ir dar reikia turėti…magiškuosius „iPad” aparatus.

Bet apie viską nuo pradžių. Žurnalas „Marie Claire” nusprendė, kad išleis pirmąjį pasaulyje judantį viršelį, skirtą  „iPad’ams”. O ant gruodžio mėnesio numerio pasirinko ne bet ką, o magiškąją Watson, kuri skaitytojams primena jos vaidmenį garsiajame „Haryje Poteryje”. Ir nors Watson jau nebe Hermione, ir nors šukuosena patrumpėjo radikaliai…ji turbūt niekada nebeatsikratys magiškojo vaidmens šešėlio.

Šiame viršelyje aktorė subtiliai juda ir uždeda ranką ant peties.

Interviu žurnalui JAV studijuojanti Emma teigė, kad tapusi garsia ir turtinga ji netapo „laukiniu vaiku”, nors tėvai jai davė didelę laisvę. „Jei atvirai, aš visada turėjau labai daug laisvės. Nuo 10 metų pradėjau dirbti, nuo 17 gyvenau savarankiškai. Užsidirbau pinigų, daug keliavau po pasaulį, tad neturėjau prieš ką kovoti ir dėl to kartais buvo sunku”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

Parengta pagal Dailymail.co.uk

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top