Now Reading
Laimėk knygą „Iš interneto į vedybų guolį“ BAIGĖSI

Laimėk knygą „Iš interneto į vedybų guolį“ BAIGĖSI

Laimėk knygą „Iš interneto į vedybų guolį“ BAIGĖSI

Ketvirtą dešimtį įpusėjusi, dviejų ūgtelėjusių sūnų mama ir karjeros aukštumas pasiekusi odontologė Rozalinda Štainberg nusprendžia susitvarkyti asmeninį gyvenimą – susirasti sau vertą vyrą.

Geriausios draugės pasirengusios padėti. Taigi šaunioji trijulė sukuria planą ir bando jį įgyvendinti. Ieškoti tikro vyro tinka visos priemonės – ir skelbimai laikraščiuose, ir asmeninės pažintys, ir galingasis internetas…Knygą parašė Sophie Berg, kurios tikrasis vardas ir pavardė Ingeborga Rauchberger (g. 1957 m.). Moteris gyvena Lince, Austrijoje. Daliai savo skaitytojų ji yra žinoma ir kaip Sophia Farago.

Kaip Sophie Berg rašytoja pasirašo šiuolaikinius meilės romanus, kaip Sophia Farago – istorinius. Na, o iš tikrųjų ji yra teisininkė. Be to, konsultuoja ir veda seminarus vadybos klausimais. Moteris taip pat organizuoja meilės romanų dienas Lince.

Kol kas Lietuvoje išleistas vienas jos kūrinys – „Iš interneto į vedybų guolį“, kuris nestokoja humoro, lengvos ironijos. Į jį autorė sudėjo savo išvadas ir patirtį, sukauptą ne vienerius metus tyrinėjant pažinčių svetaines.

Po kelių našlavimo metų laimingai ištekėjo ir susilaukė vaikų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Knygą iš vokiečių kalbos vertė Arijana Kurz, išleido „Versus Aureus” .

O Laikas.lt savo skaitytojams siūlo laimėti šią knygą. Tereikia komentaruose parašyti, ką manote apie internetines pažintis ir gal patiems teko susipažinti su savo draugu internete?

Konkursas baigėsi, knygą laimėjo Eve, kuriai, tikimės, knyga padės patikėti, kad ir internete galima susirasti artimą žmogų. Sveikiname!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top