Now Reading
Pirmąją 2011-ųjų dieną – Igno repeticija prieš gastroles Čikagoje

Pirmąją 2011-ųjų dieną – Igno repeticija prieš gastroles Čikagoje

Pirmąją 2011-ųjų dieną – Igno repeticija prieš gastroles Čikagoje

Sausio 1 dieną, šeštadienį, klubas „Exit“ naujų metų sezoną pradės mėnesiniu renginių ciklu „Ignas 6H Marathon“. Jame vakaro šeimininkas Ignas viešai ruošis netrukus įvyksiančioms gastrolėms po Čikagos (JAV) klubus.

Su nauja jėga

Ignas teigia, kad jau ne pirmus metus sėkmingai gyvuojančią solinių naktų seriją kitąmet užsuks su dar didesne jėga ir staigmenomis lankytojams. Šiuo metu Tenerifėje besiilsintis didžėjus 2011-aisiais žada išskirtinį dėmesį savo autoriniams renginiams, kuriems bus atiduotos geriausios idėjos ir muzika.

„Visą gruodį dėliojau scenarijus, kaip atnaujinti renginių ciklą ir dar labiau jį išskirti ateinantį sezoną. Kitąmet mano pirmą mėnesio šeštadienį grojami 6 valandų setai sulauks kviestinių svečių. Į sceną bendriems back 2 back (kai du didžėjai groja po kelis kūrinius pakaitomis – red. past.) pasirodymams kviesiu draugus didžėjus. Ruošiu dar kelias staigmenas, bet kol kas išduosiu tik artimiausių maratonų planus“, – sakė Ignas.

Tarp kitąmet planuojamų svečių – vokalistė Julie Thompson iš D. Britanijos, su kuria Ignas šiemet įrašė bendrą kūrinį „Hold On“. Kitas svečias – Rygos klubo „Essential“ rezidentas Kaspar Kondrat. Jo ir Igno draugystė lėmė, jog šiemet į „Exit“ švęsti Helovino atvyko pilnas autobusas Latvijos klubinėtojų.

„Klubinė kultūra – itin tinkama terpė stiprinti santykius su kaimynais. Jau gerus metus palaikome draugiškus ryšius su Kaspar ir keičiamės didžėjiniais vizitais Kaunas – Ryga“, – deklaravo „Exit“ rezidentas.

Į Čikagą – dviese

Šį šeštadienį „Exit“ publikos laukiantis Igno 6 valandų maratonas skirtas repeticijai didžėjaus gastroles Čikagoje, kurios startuos jau antrąjį sausio savaitgalį. Ten jis keliaus kartu su radijo stoties „Zip FM“ laidos „Jovani@Club” šeimininku Jovani. Abu didžėjai turės galimybę iš peties pasidarbuoti vienoje scenoje. Jų laukia net šeši bendri pasirodymai Čikagos publikai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ignas kartu su Jovani back 2 back setą pirmą kartą sugrojo šių metų vasarą Nidoje, o pakartojo šį mėnesį
Vilniuje vykusio „Jovani@Club” gimtadienio scenoje. „Bendri grojimai mums patiems patiko ne ką mažiau nei publikai. Džiugu, jog radome galimybę šia patirtimi pasidalinti ir su Čikagos klaberiais“, – pasakojo Ignas.

Anot jo, artėjanti kelionė – dar viena priežastis perklausyti galybę naujos šokių muzikos. „Naujausi muzikiniai atradimai šį šeštadienį būtinai nuskambės ir Kaune. Įspūdžiai iš Čikagos taip pat visų pirma atkeliaus į mano 6 valandų serijos renginį, kuris vasario pirmąjį šeštadienį vyks klube „Exit“, – sakė „Ignas 6H Marathon“ šeimininkas.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top