Now Reading
Naujųjų metų naktis „KIWI“ su nostalgišku vakarėliu ir šokių muzikos žvaigžde Luis Paris

Naujųjų metų naktis „KIWI“ su nostalgišku vakarėliu ir šokių muzikos žvaigžde Luis Paris

Naujųjų metų naktis „KIWI“  su nostalgišku vakarėliu ir šokių muzikos žvaigžde Luis Paris

Daug šampano, tavo gyvenimo ritmai bei judesys iki pat paryčių pagal labiausiai nostalgiją keliančias melodijas… Visa tai – Naujųjų metų sutikimo vakarėlis pavadinimu „KIWI NYE Nostalgia“.

Gruodžio 31 d. (penktadienį) Klaipėdos naktiniame klube „Kiwi“ paskutinį kartą šiemet nugriaudės visų uostamiesčio klubinėtojų pamėgtas vakarėlis „KIWI Nostalgia“, kurio metus savo širdį ir geriausius kūrinius susirinkusiems atiduos vienas iš žymiausių Didžiosios Britanijos šokių muzikos veteranų Luis Paris.

„KIWI Nostalgia“ vakarėlių ciklo Klaipėdos melomanams pristatinėti nereikia. Tie, kas jau dešimtmetį seka pasaulio šokių muzikos topų lenteles ir naujausias elektroninės muzikos tendencijas žino, kad šiame renginyje išgirs savo dievinamus kūrinius. Žinomi Lietuvos didžėjai kartą per tris mėnesius susirenka į „Kiwi“ klubą tam, kad šio vakarėlio metu išlietų savo nostalgiškus jausmus ir atiduotų duoklę muzikai, kuri juos užaugino šokių muzikos fanatikais.

Naujametiniame „KIWI Nostalgia“ vakarėlyje pirmą kartą prie „Kiwi“ klubo pulto atsistos Didžiosios Britanijos šokių muzikos žvaigždė LUIS PARIS. Šį žmogų galima vadinti tikru šokių muzikos veteranu. Luis Paris vinilines plokšteles nelegaliuose vakarėliuose pradėjo sukti prieš beveik 19 metų. Vėliau pradėjo muziką kurti pats. To didžiausiu pasiekimu galima vadinti vieną ryškiausių jo darbų „Blue“, kurį į savo setus įtraukė tokie šių laikų elektroninės muzikos dievai, kaip Sasha, Dany Howells, Pete Tong bei James Zabiela. Pastaruoju metu Luis Paris kaupė naujas mintis ir ilsėjosi nuo aktyvaus didžėjavimo, tačiau pakviestas koncertuoti į Klaipėdą neatsispyrė sentimentams šiam miestui:

„Pirmą kartą Klaipėdoje teko pasirodyti 2001 m. Tuomet mane į savo gimtąjį miestą pasikvietė Mindaugėlis, su kuriuo susipažinome „Majamio žiemos konferencijoje“. Tiesa pasakius nežinojau ko tikėtis, tačiau turiu pripažinti, kad iš visų pasaulio kraštų, kuriuose teko pasirodyti Lietuva yra mano mylimiausia. Žmonės, atmosfera, klubai čia yra nepakartojami.“ – prisiminimais dalinos Luis Paris.

Paklaustas, ko iš jo pasirodymo gali tikėtis paskutinę metų naktį „Kiwi“ klube susirinkę klubinėtojai, Luis teigė, kad, kaip priklauso ir vakarėlio pavadinimui bei progai, jis noris sugrąžinti tuos nostalgiškus laikus, kai pirmą kartą pasirodė Klaipėdoje:

„Lietuvos publika gali tikėtis daug tyros ir fantastiškai atliekamos muzikos. Mėginsiu žmones vėl perkelti laiku atgal į tuos laikus, kai visi vieningai laikėme iškėlę rankas į viršų iki pat ryto.”

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Luis Paris prisipažino jog tikisi, kad pasaulio pabaigos 2012 m. nesulauksime, o save po 10 metų įsivaizduoja tokiu pačiu, kokiu yra dabas: klausančiu daug muzikos, mėgstančiu šokti ir besimėgaujančiu gyvenimu. O ateinantiems metams Lietuvos publikai Europos šokių muzikos veteranas penktadienį linkės meilės, laimės ir taikos.

Be Luis Paris paskutinę šių metų naktį „Kiwi“ klube pasirodys ir Klaipėdos didžėjų tėvų tituluojamas Mindaugėlis, bei klubo rezidentai Uncle Roll, Manchini ir DruGys. Vaizdą kurs profesionalių oro akrobačių pasirodymas. Klubo atstovų teigimu, šis naujametinis „KIWI Nostalgia“ vakaras bus pats „nostalgiškiausias“ iš visų iki šiol rengtų šio renginių ciklo vakarėlių.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top