Now Reading
Britanijos muitinė atskleidė įdomiausius narkotikų kontrabandos būdus

Britanijos muitinė atskleidė įdomiausius narkotikų kontrabandos būdus

Britanijos muitinė atskleidė įdomiausius narkotikų kontrabandos būdus

Didžiosios Britanijos muitinė atskleidė pačius neįprasčiausius būdus, kuriais mėginama į šalį įvežti narkotikų, skelbia naujienų agentūra „Reuters“.

Štai, pavyzdžiui, praėjusiais metais vieni gudragalviai mėgino į Jungtinę Karalystę įvežti kilogramą kanapių, paslėpę medinio paveikslo, kuriame pavaizduotas „Manchester City“ klube žaidžiantis Emanuelis Adebajoras (Emmanuel Adebayor), rėme. Paveikslas buvo išsiųstas iš futbolininko gimtosios šalies Togo vienu adresu Totname (Tottenham), Šiaurės Londone.

Tai tik vienas iš daugelio neįprastų narkotikų gabenimo būdų, kuriuos nustatė muitinė 2010 metais.

Kovą Gatviko (Gatwick) oro uoste 1,1 kilogramo kokaino, kurio vertė gatvėje siekia 270 tūkst. svarų sterlingų, buvo aptikta žemės ir anakardžių riešutų pakeliuose.

Gegužę 33 kilogramai kokaino buvo rasti metalinėse statinėse tarp sumaltų riešutų.

Rugpjūtį Kento (Kent) tarptautiniame oro uoste krovinyje iš Ganos aptikta maždaug 10 kilogramų kokaino. Narkotikai buvo paslėpti batatų vaisiuose: šie buvo perpjauti pusiau, prikimšti svaigalų ir vėliau suklijuoti.

Na, o dar vienu atveju kokainas, kurio vertė siekia 40 tūkst. svarų sterlingų, buvo paslėptas gimtadienio atviruke ir išsiųstas vienu adresu Belfaste.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Nusikaltėliai yra pasirengę investuoti dideles pinigų sumas, jie ieško vis geresnių būdų narkotikams paslėpti, nes žino, kad pelnas iš prekybos narkotikais yra didžiulis“, – sako muitinės atstovas Brodis Klarkas (Brodie Clark).


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top