Now Reading
Ar dažnai tariate žodį „MYLIU“?

Ar dažnai tariate žodį „MYLIU“?

Ar dažnai tariate žodį „MYLIU“?

Šmaikštus ir kažkiek ironiškas, niekada nestokojantis humoro ir labai dažnai jausmingas Gyčio Ivanausko teatras Naujųjų metų pradžią pasitinka su ilgą laiką repertuare nematytu projektu „Aš tave labai myliu“.

Tai – spektaklis, trumpam grąžinantis mus į vaikystę, suartinantis su tuo, kas mums kadaise buvo svarbu, o dabar jau pamiršta. Žmogaus trapios emocijos čia vaizduojamos vaiko akimis, jo elgesiu ir ypatingu jautrumu suaugusiojo aplinkoje. Šis pasirodymas taip pat neapsieis be staigmenų ir netikėtumų, mat spektaklio kūrybinę grupę

papildys aktorė Airida Gintautaitė, publikai, ko gero, labiausiai pažįstama iš Oskaro Koršunovo teatro spektaklių. Kupinas meilės išraiškos spektaklis bus rodomas sausio mėn. 27 d. Kauno dramos teatre ir 29 d. Vilniuje, Menų spaustuvėje.

Vasario mėnesį publiką džiugins visų pamėgtas “išprotėjęs” spektaklis “8 kvadratiniai metrai“, kuris bus rodomas vasario 11d., Menų spaustuvės Juodojoje salėje. Vasario 28 d. barokinėje Šv. Kotrynos bažnyčios aplinkoje žiūrovus pasitiks šokio, šviesų ir muzikos spektaklis “Atgyjantys kūnai”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kovo mėnesį Gyčio Ivanausko teatras žiūrovus nustebins nauju, aktyvaus šokio kupinu kūriniu – premjera “Paukščiai”. Teatras kviečia kartu pasitikti pavasarį, teigiamas emocijas bei sugrįžtančias sparnuotąsias dangaus būtybes. Tai – spektaklis, grakščiais, šiuolaikinio baleto judesiais virstantis į pasakišką pasakojimą, kurį pasakos ir pats projekto idėjos autorius, choreografas Gytis Ivanauskas. Spektaklio “Paukščiai” premjera – Kovo mėn. 12, 13 ir 30 dienomis, Menų spaustuvės Juodojoje salėje.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top