Now Reading
Apatinių parodoje nuo seksualių iki liekninančių apatinių (Foto, video)

Apatinių parodoje nuo seksualių iki liekninančių apatinių (Foto, video)

Apatinių parodoje nuo seksualių iki liekninančių apatinių  (Foto

Naujos kartos apatiniai, maskuojantys tik tai, kas būtina, šią savaitę pristatyti Vokietijos sostinėje vykusioje parodoje „5 elementai“.

Jau 8-ą kartą Berlyne vykusioje madų savaitėje apatinių rūbų tendencijas pristatė per 40 įmonių iš Vokietijos, Italijos, Prancūzijos ir kitų šalių. Tarp jų – „Abfash“, „Apparel“, „ARTEMIS“, „Calvin Klein“, „CALIDA“, „Edmund Lutz“, „F1-Generation“, „Gerbe“, „Hajo“, „Intimamoda“, „Louis & Louisa“.

Apatinis trikotažas gali pasižymėti ne tik seksualių formų išryškinimu, tačiau ir pasitarnauti ir kaip kalorijų deginimo priemonė. Vienas tokių atradimų – „ShaToBu” šortai, per dieną padedantys „prarasti“ 150 kalorijų. Na, tai tik šokoladukas, tačiau judant galima netekti papildomai iki 12 proc. daugiau kalorijų. 

Kūno formas pakartojančius „Spanx” apatinius prisipažįsta dėvinčios tokios žvaigždės kaip Oprah Winfrey, Eva Longorio ar Gwyneth Paltrow. Kim Kardashian asmeniniame tinklaraštyje pranešė: „Gyvenu dėl „Spanx”. „5 elementams” buvo pristatyta nauja gamintojo kolekcija „Spoil Me Cotton“. Apie 150 skirtingų apatinių rūbų tiek vyrai, tiek moterys gali išsirinkti ir įsigyti internetu, o jų kainos varijuoja nuo kainuoja 20-90 eurų (69-310 litų).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Parodoje pristatytų apatinių kolekciją kviečiame pasidairyti nuotraukų galerijoje.

Laikas.lt

Nuotr.: „Bild”, „Spiegel” archyvas

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top