Now Reading
„Google“ ofisas Londone – pavydą kelianti spalvota fantazija (Foto)

„Google“ ofisas Londone – pavydą kelianti spalvota fantazija (Foto)

„Google“ ofisas Londone - pavydą kelianti spalvota fantazija (Foto)

Architektų firma Scott Brownrigg paieškos sistemos gigantei „Google“ Londone sukūrė išties įsidėmėtiną ofiso interjerą, kurio pagrindinis akcentas – foje puošiančios gigantiškos O raidės.

Turbūt niekam ne paslaptis, kad „Google“ ofisai visame pasaulyje pasižymi originalumu ir netikėtomis temomis (Laikas.lt jau rašė apie „Google“ ofisų keliamą optimizmą „Google” ofise: sausas drabužių valymas, nemokami pusryčiai, pietūs, vakarienė…)

Ofiso interjeras kurtas norint jį paversti nedideliu paplūdimiu, tad jame galima rasti ir raudonas telefonų būdeles, į savotiškas persirengimo kabinas padalintas darbo erdves, ir kitus paplūdimio, ir jo aplinkos atributus.

Susitikimo kambariuose tapetai vaizduoja…žinoma, kad paplūdimį. Biuriui taip pat priklauso Spa centras, treniruoklių salė ir restoranas, kuriame nemokamai maitinami visi 300 ofiso darbuotojų.

Scott Brownrigg firmos Interjero projektavimo kūrybinis direktorius Kenas Giannini teigė: „Google“ ofisas yra viena geriausiai ir originaliausiai sukurtų darbo vietų Didžiojoje Britanijoje. Labai džiaugėmės kiekviena ofiso kūrimo minute. Ir nenuostabu, kad ofisas toks įdomus, nes jis puikiai atitinka „Google“ darbuotojų kūrybiškumą ir dinamiškumą”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Parengta pagal Dezeen.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top