Now Reading
Jie atrado į save panašų keturkojį! (Foto)

Jie atrado į save panašų keturkojį! (Foto)

Jie atrado į save panašų keturkojį! (Foto)

Sekmadienio popietę, prekybos centre „Ozas“ esanti „SOS-gyvūnai“ beglobių gyvūnų pievelė, fotografo Deivido Leiliono iniciatyva virto profesionale fotostudija – vyko visuomenines akcijos „Atrask į save panašų keturkojį draugą“ finalas.

Gruodžio-Sausio mėnesiais dalyviai siuntė savo anketas su nuotraukomis. Šis projektas kvietė registruotis ir į fotosesiją atvykti visus geros valios žmones, kurie fotografuodamiesi su „SOS gyvūnai“ prieglaudos globotiniais išreikštų paramą beglobiams gyvūnams ir tokiais savo veiksmais galimai padėtų jiems rasti tikruosius namus.

Iniciatyva pateisino lūkesčius – fotosesijos vietoje iš pat ryto pradėjo būriuotis kelios dešimtys gyvūnų mylėtojų, šalia jų nedrąsiai, tačiau kantriai trepsėjo prieglaudos šuneliai.

Puiki atmosfera ir nuotaika linksmai nuteiktė visus. Dalyviams tapti kuo panašesniais į iš anksto numatytą keturkojį draugą padėjo profesionali visažistė. Kiek daugiau įnoringi buvo keturkojai fotosesijos dalyviai: vieni pamatę fotoaparato objektyvą mielai priguldavo scenoje, pirmiausia paprašydami pakasyti pilvuką, kitus akcijos dalyviai viliojo žaislais ir skanumynais, treti kaip tikri profesionalai mielai pozavo prieš kamerą, tarsi leisdami suprasti, kad aš jau noriu namo, tad su mielu noru norėčiau atkreipti tavo žvilgsnį, mano naujasis šeimininke.

Puiki pradžia ir nemažas dalyvių skaičius įkvėpė entuziazmo šią akciją paversti „SOS-gyvūnai“ ir fotostudijos „oroboros.lt“ kiekvienų metų gražia tradicija.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

O kuris keturkojis ir jo šeimininkas Jums atrodo panašiausias? Lauksime komentarų.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top