Now Reading
Kanų kino festivalį šiemet atidarys Woody Alleno meilės laiškas Paryžiui

Kanų kino festivalį šiemet atidarys Woody Alleno meilės laiškas Paryžiui

Kanų kino festivalį šiemet atidarys Woody Alleno meilės laiškas Paryžiui

Jau oficialiai paskelbta, jog 64-ąjį Kanų kino festivalį atidarys kino genijaus Woody Alleno romantinė komedija „Vidurnaktis Paryžiuje“ (Midnight in Paris).

Vienas svarbiausių renginių kino pasaulyje prasidės gegužės 11 dieną Prancūzijos mieste Kanuose ir vyks beveik dvi savaites. Šiais metais festivalio komisijai vadovaus Robertas De Niro.

Filme, kuris nufilmuotas praėjusiais metais Paryžiuje vaidina Owenas Wilsonas, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Adrienas Brody, tačiau jau dabar spėjama, kad itin daug publikos į kino teatrus ateis pasižiūrėti juostoje vaidinančios pirmosios Prancūzijos damos Carlos Bruni-Sarkozy.

„Komedija „Vidurnaktis Paryžiuje“ yra puiki meilės išpažintis romantiškajai Prancūzijos sostinei. Tai tarsi Woody Alleno ankstesnių juostų retrospektyva, kur pažvelgiama į mūsų požiūrį į istoriją, meną, malonumą bei gyvenimą. Tai jau 41-as režisieriaus šedevras, neabejotinai įrodantis jo genialumą“, – šio filmo pasirinkimą renginio atidarymui komentuoja festivalio direktorius Thierry Fremaux.

Na, o laukdami gegužės, kuomet į Prancūziją persikels ne tik visas geriausias Europos kinas, bet ir Holivudas, jau nuo šio savaitgalio Lietuvos kino teatruose galime pažiūrėti Woody Alleno komediją „Kai sutiksi aukštą tamsiaplaukį“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Filme žymusis režisierius kaip visuomet lieka ištikimas sau ir, pasitelkdamas subtilų kandumą, pasakoja žmonių, pasimetusių gyvenimo chaose, kurį, deja, dažniausiai sukuria patys, istorijas. Komedijoje vaidina Antonio Banderasas, Anthony Hopkinsas, Naomi Watts, Joshas Brolinas, „Lūšnynų milijonieriaus“ gražuolė Freida Pinto bei kiti.

Nuotaikinga, pilna garsiausių aktorių bei netikėtų scenarijaus vingių komedija Lietuvos kino teatruose debiutuoja jau šį savaitgalį – vasario 4 dieną.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top