Now Reading
Keisčiausios santuokos pasaulyje

Keisčiausios santuokos pasaulyje

Keisčiausios santuokos pasaulyje

Artėja Šv. Valentino diena, kuomet ne vienas vaikinas pagaliau išdrįsta savo mylimajai užduoti lemtingąjį klausimą. Vis dėlto, kartais nutinka taip, kad viltingasis „Ar tekėsi už manęs?“ yra adresuojamas… na, kiek neįprastai antrajai pusei. Taigi šį kartą laikas.lt siūlo susipažinti su keisčiausiomis santuokomis pasaulyje.

Geležinė meilė

Paryžius – meilės miestas. Ir ne tik todėl, kad čia romantiškai nusiteikusią porelę gali sutikti ant kiekvieno kampo. Yra ir tokių, kurie iš proto eina dėl paties miesto, arba dėl nuo jo neatsiejamų simbolių, Taip nutiko ir iš San Francisko kilusiai Erikai. 37 m. buvusi kariškė tiesiog pametė galvą dėl Eifelio bokšto ir… už jo ištekėjo. Taigi nuo šiol ji oficialiai yra Erika La Tour Eiffel. Beje, tai ne pirmas šios moters „nekilnojamas meilės objektas“: jos mylimųjų saraše buvo ir Berlyno siena.

Meilė – kaip mūras

Beje, jei manote kad Berlyno siena liko vieniša – klystate. Švedų kilmės Eija Riitta Berliner Mauer jau daugiau nei 30 metų yra susituokusi su šiuo objektu ir visai nesiruošia jo iškeisti į gyvybingesnį partnerį.

Minkštutė nuotaka

Kiekvienas žinome, kaip rytais sunku skirtis su savo pagalve. Vienas Pietų Korėjos gyventojas Lee Jin Gyu nusprendė šias „kančias“ nutraukti ir į žmonas imti ne ką kitą, kaip savo numylėtą pagalvę, ant kurios puikuojasi animacinės herojės Fate Testarossa atvaizdas. Vyro mylimoji nėra mums įprasta pagalvė – ji atkeliavo iš Japonijos, savo forma iš tiesų primena žmogų ir yra skirta… apkabinimui naktį. Tiesa, jaunasis su ja susitinka ne tik miegamajame – pagalvę jis nešasi į parką, pietauja su ja kavinėse ar supasi karuselėse…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Du viename

Sakoma, kad tam, jog galėtum pamilti kitą, pirmiausia, reikia išmokti mylėti save. Kinų kilmės 39 – erių metų Liu Ye nusprendė, kad jam būtent to ir pakanka, kad galėtų gyventi laimingoje santuokoje… pats su savimi. Atidžiai laikydamasis visų tradicijų, vyras amžiną meilę prisiekė iš kartono iškirptam savo atvaizdui. Tiesa, jaunikis neslėpė, kad pats save laiko „šiek tiek“ narcizišku.

Beje, tai ne pirmas toks meilės sau atvejis. Štai, ne taip seniai už savęs ištekėjo ir 30 – metė taivanietė Chen Wei Yi, surengusi tikrą vestuvių puotą 30 – čiai svečių.

Pati nerealiausia

Panašu, jog kartais iš tiesų nepakankamai įvertiname šiuolaikinių technologijų įtaką. Kompiuteryje ar televizoriumi regima tikrovė pamažu ima darytis patrauklesnė už realybę. Gyvas to įrodymas – save „Sal9000” vadinantis vaikinas, gyvenantis Tokijuje. Jis savo svajonių nuotaką rado viename videožaidime. Dabartinė jo žmona – Nene Anegasaki yra kompiuterinio žaidimo „Love Plus“ personažas. Beje, vestuvių iškilmės buvo niekuo nesiskiriančios nuo kitų: jose dalyvavo šventikas, krūva jaunikio draugų, buvo šokama ir šėlstama iki ryto.
 
Taigi, kuri santuoka Jums atrodo neįprasčiausia?
 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top