Now Reading
Vieša santuoka ir gėlių jūra parodoje „Mūsų vestuvės” (Foto)

Vieša santuoka ir gėlių jūra parodoje „Mūsų vestuvės” (Foto)

Vieša santuoka ir gėlių jūra parodoje „Mūsų vestuvės” (Foto)

Nuo keliaraiščio iki tikrų vestuvių – taip būtų galima pavadinti šiųmetinę parodą-šventę „Mūsų vestuvės“, šį savaitgalį vykusią Vilniuje, „Radisson Blu Hotel Lietuva“ viešbutyje.

Tiems, kas artimiausiu metu planuoja sukurti šeimą ir svajoja surengti įsūdinga šventę – šis renginys tikrai yra aukso vertės. Čia noriai su potencialiais klientais bendravo ne tik juvelyrai, vedybų planuotojai, fotografai, kavinių savininkai ar floristikos meistrai, renginio metu būsimos nuotakos galėjo pasimatuoti joms patinkančias sukneles ar „gyvai“ apžiūrėti gundančius pirmosios vestuvių nakties apatinius.
 
Tačiau be jokios abejonės – laukiamiausiu šventės momentu tapo šeštadienį vykusi tikra sutuoktuvių ceremonija, kuri, kaip prizas, šiemet atiteko vilniečiams Julijai Dunovskajai (24) ir Justui Masiliūnui (25), išdrįsusiems vienas kitam prisiekti amžiną meilę gausybės žiūrovų akivaizdoje. Beje, šiemet panorusių žengti tokį žingsnį ir organizatorių sąskaita iškelti vestuves buvo ypač daug – konkurse dalyvavo net 85 poros.
 
Laikas.lt taip pat pasisukiojo gausybe gėlių ir puošnių suknelių išdabintuose stenduose ir paruošė Jums išsamų fotoreportažą. Kartu norime paklausti – o Jūs, ar išdrįstumėte sumainyti žiedus prieš daugybę nepažistamų žmonių?

Nuotr. Aistės Bimbirytės

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top